Το «Χαμόγελο του Παιδιού» τιμά η KAPPA STUDIES - Γεύμα αγάπης από εθελοντές σε εθελοντές (βίντεο)

Κρήτη
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» τιμά η KAPPA STUDIES - Γεύμα αγάπης από εθελοντές σε εθελοντές (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρά μηνύματα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την KAPPA STUDIES

Τους εθελοντές ψυχής που είναι η κινητήρια δύναμη των προσπαθειών για την προστασία και περίθαλψη εκατοντάδων κακοποιημένων παιδιών που καταβάλει το «Χαμόγελο του Παιδιού» τίμησε χθες Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού η KAPPA STUDIES.

Ο Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε του εθελοντές: «Μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές οπουδήποτε κι αν προσφέρουν. Αλλά θα ήθελα να τονίσω σε αυτούς που έχουν την ευθύνη για τους εθελοντές να σέβονται και να εκτιμούν την προσπάθεια τους».

«Μέσα από τέτοιες δράσεις φροντίζουμε να περάσουμε στα παιδιά μας ότι πρέπει να προσφέρουμε και να είμαστε όλοι μαζί για να καταφέρουμε να έχουμε ένα σωστό κοινωνικό σύνολο. Θέλω να πω ότι ήμουν αρκετά συγκλονισμένη όταν πληροφορήθηκα πως 3 έως 5 παιδιά εβδομαδιαίως δηλώνουν καταγγελία στο ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’. Η κακοποίηση που βιώνουν αυτά τα παιδιά πρέπει να μας κάνει να κινητοποιηθούμε και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε η Διευθύντρια της KAPPA STUDIES, Ιάσμη Καλαθάκη.

Σε μια θερμή εκδήλωση που προετοιμάστηκε από εθελοντές, τους μαθητές της σχολής που εργάστηκαν εθελοντικά για να προετοιμάσουν πλούσια κρητικά εδέσματα με αποδέκτες τους εθελοντές τους ανθρώπους που κάνουν πράξη τους σκοπούς της οργάνωσης να ξανά φέρει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, πραστατεύοντας περιθάλποντας, υποστηρίζοντάς τα σε κάθε μεγάλη ανάγκη.

Η οικογένεια Καλαθάκη κάνοντας πράξη καθημερινά την έννοια του εθελοντισμού διοργάνωσε το δείπνο με προσκεκλημένο την ψυχή του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο αλλά και τους εθελοντές που δραστηριοποιούνται σε όλη την Κρήτη στηρίζοντας κάθε δράση που αναπτύσσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News