Ενός λεπτού σιγή για την αδικοχαμένη Έμμα

Κρήτη
Ενός λεπτού σιγή για την αδικοχαμένη Έμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνηση στο αγώνα ΓΑΣΜ - Άθλεση στο κλειστό Μοιρών το απόγευμα του Σαββάτου - Ενός λεπτού σιγή για το 21χρονο κορίτσι από τα Χανιά, που μετά τον θάνατό της «έδωσε» ζωή!

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη ο αγώνας βόλεϊ γυναικών ΓΑΣΜ - Άθλεση, με τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους να κρατούν ενός λεπτού σιγή αμέσως μετά το σέρβις, για την αδικοχαμένη Έμμα, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό στην Θεσσαλονίκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και σε ανάρτηση στη σελίδα στο Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά:

«Ενός λεπτού σιγή αμέσως μετά το σέρβις του αγώνα ΓΑΣΜ - ΑΘΛΕΣΗ,  κρατήθηκε στο κλειστό Μοιρών για την μνήμη της 21χρονης Χανιώτισσας αθλήτριας του Βόλεϊ που έφυγε με τόσο άδικο τρόπο πριν λίγες ημέρες...».

Ακολουθεί η ανάρτηση: 

Υπενθυμίζεται νωρίτερα σήμερα οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας θέλησαν να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλάι τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ειδικότερα, αναφέρουν: «Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο αυτόν τον κόσμο που στάθηκε ταπεινά δίπλα μας με τον οποιοδήποτε τρόπο όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή της τραγικής είδησης ως και τη στιγμή του αποχαιρετισμού της Εμμανουέλα μας! Μας δώσατε δύναμη από τη δύναμη σας… σας ευχαριστούμε!

Οι γονείς Χαράλαμπος Καρυωτάκης - Κέλυ Καμπάκη». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News