Ηράκλειο: Έσκαψαν και… έφυγαν αφήνοντας τους κατοίκους με τις λάσπες! (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Έσκαψαν και… έφυγαν αφήνοντας τους κατοίκους με τις λάσπες! (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι που ζουν με τις λάσπες μπροστά στα σπίτια του – Τι αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο neakriti.gr

Εικόνες ντροπής καταγράφονται σε γειτονιά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον Ξηροπόταμο στην Αμμουδάρα. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο neakriti.gr από κάτοικο της περιοχής, ο δήμος Ηρακλείου αφού έσκαψε και ολοκλήρωσε τις εργασίες εγκατάστασης αγωγών μάζεψε τα μηχανήματά του χωρίς να ασφαλτοστρώσει εκ νέου το δρόμο αφήνοντας πίσω του σωρούς από λάσπες τις εισόδους των κατοίκων!

«Ήρθαν περίπου πριν από 2 εβδομάδες και έσκαψαν για να βάλουν κάποιες σωλήνες και μετά μάζεψαν τα μηχανήματα και έφυγαν. Μετά την τελευταία κακοκαιρία γεμίσαμε λάσπες! Ο άνδρας μου βρήκε έναν από τους υπαλλήλους που συμμετείχε στις εργασίες και τον ρώτησε πότε θα έρθουν να μας φτιάξουν το δρόμο με τον υπάλληλο να του απαντά ότι έχουν πάρα πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνουν! Τι πράγματα είναι αυτά;», περιγράφει οργισμένη η κ. Ν.Χ., μιλώντας στο neakriti.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περιοχή μένουν οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, με τον κίνδυνο ατυχήματος να ελλοχεύει.

«Ένα μεγάλο μπράβο στο δήμο μας για άλλη μια φορά που στάθηκε βράχος δίπλα στον πολίτη! Ήρθανε ...σκαψανε να περάσουν σωλήνες....εβρεξε....τα μάζεψαν και έφυγαν και από τότε άφαντοι!», καταγγέλλει αγανακτισμένη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News