Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με έναν τραυματία στα Χανιά - 24χρονος στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στη Φοινικιά

Κρήτη
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με έναν τραυματία στα Χανιά - 24χρονος στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στη Φοινικιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καραμπόλα οχημάτων επί της εθνικής οδού κινητοποίησε το ΕΚΑΒ το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου 2022 - Ένας 24χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νωρίς το βράδυ στο εφημερεύον νοσοκομείο μετά από τροχαίο στην περιοχή της Φοινικιάς

Τέσσερα αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα επί του Βόρειου Οδικού Άξονα, μετά το Καλάμι στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προκλήθηκε υλικές ζημιές στα οχήματα, ενώ τραυματίστηκε ένας άνδρας 72 ετών, ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και την μεταφορά του τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε αυτή τη φορά σε δρόμο του Ηρακλείου, με το ΕΚΑΒ να κινητοποιείται και να μεταφέρει έναν 24χρονο άνδρα στο εφημερεύον νοσοκομείο, καθώς ενεπλάκη νωρίτερα σε τροχαίο στην περιοχή της Φοινικιάς.

Σφοδρή σύγκρουση στο Σκαλάνι

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στο Σκαλάνι, ευτυχώς, χωρίς τραυματίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο, που έλαβε χώρα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενεπλάκησαν δύο οχήματα, το ένα με κατεύθυνση προς Ηράκλειο και το έτερο προς Αρχάνες.

Ευτυχώς από την σφοδρή σύγκρουση, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τα φανάρια του Σκαλανίου, προς Πεζά, δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες, ωστόσο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, καθώς το ένα από τα δύο οχήματα έβγαζε καπνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και δεν τραυματίστηκε κανείς, όπως αναφέρει ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News