Ηράκλειο

Γρηγόρης Πασπάτης στο «Ελεύθερο Σημείο»: «Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, αλλά όχι υποψήφιος δήμαρχος»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, Γρηγόρη Πασπάτη, στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV

Την πρόθεσή του να θέσει για τρίτη φορά υποψηφιότητανα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, γνωστοποίησε μιλώντας στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» της ΚΡΗΤΗ TV και στον δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, Γρηγόρης Πασπάτης. Παράλληλα ο κ. Πασπάτης ανακοίνωσε πως ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος για την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές το φθινόπωρο του 2023.

Ερωτηθείς αν οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει ώστε στις επικείμενες εκλογές να πάρει τις απαιτούμενες ψήφους και να εκλεγεί, ο κ. Πασπάτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή τη φορά θα εκλεγεί, δεδομένου οτι πλεον υπάρχει μία αθροιστική επίδραση,καθώς έχει την αίσθηση ότι εκφράζει αυτή τη φορά περισσότερες ομάδες ανθρώπων από το εκλογικό σώμα, τις οποίες δεν εξέφραζε κατά το παρελθόν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, σημεία από τη συνέντευξη του κ. Πασπάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια