Γολγοθάς για οικογένεια - Μητέρα ζητά βοήθεια για να στηρίξει το παιδί της που κινδυνεύει να χάσει την όρασή του (βίντεο)

Κρήτη
Γολγοθάς για οικογένεια - Μητέρα ζητά βοήθεια για να στηρίξει το παιδί της που κινδυνεύει να χάσει την όρασή του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια από μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, το οποίο χρήζει χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο της Αγγλίας ώστε να μην χάσει την όραση και στο αριστερό του μάτι ενώ παράλληλα θα πρέπει να χειρουργηθεί και για άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε θεραπευτήριο στην Αθήνα

 

  • Το παιδί κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι
  • Η μητέρα ελπίζει στην αλληλεγγύη του κόσμου

 Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει μια οικογένεια στο Ηράκλειο λόγω των κρίσιμων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο 14χρονος γιος τους, ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο συγγενών καταρρακτών, δυσμορφιών του προσώπου και περιφερικής νευροπάθειας. 

Όπως ανέφερε η μητέρα στο neakriti.gr, ο γιός της κινδυνεύει να χάσει την όραση και στο αριστερό του μάτι, με την ίδια να περιγράφει τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γιός της, από πολύ μικρή ηλικία. 

Παράλληλα όπως υποστηρίζει η μητέρα του 14χρονου, το ανήλικο αγόρι, ταλαιπωρείται με σοβαρού βαθμού σκολίωση στα πλαίσια υποκείμενου συνδρόμου σε συνδυασμό με κύφωση. 

Λόγω οικονομικής αδυναμίας, ευελπιστεί σε ένα μικρό θαύμα, αυτό της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης του κόσμου ώστε να γίνουν οι δύο επεμβάσεις, η μια σε νοσοκομείο της Αγγλίας για την αναγκαία επέμβαση στο μάτι και η άλλη σε πρότυπο θεραπευτήριο στην Αθήνα. 

Με δύναμη ψυχής, ποντάρει στην οικονομική στήριξη του κόσμου, ώστε η ζωή να χαμογελάσει και πάλι στον ανήλικο γιο της, ο οποίος ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα με διάφορα προβλήματα υγείας. 

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον 14χρονο μπορούν να καταθέσουν την συμβολή τους στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνική Τράπεζα με IBAN GR 370 11 0 75 5 0000 0755 40 133 289

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News