Ηράκλειο: Εσπερίδα με θέμα «Άνοια και Αlzheimer»

Κρήτη
Ηράκλειο: Εσπερίδα με θέμα «Άνοια και Αlzheimer»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Ηρακλείου «Αλληλεγγύη»

Εσπερίδα με θέμα «Άνοια και Αlzheimer» από τον Τομεα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το Σάββατο 26Νοεμβρίου, στον πολυχώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Ηρακλείου «Αλληλεγγύη».

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Νευροψυχολόγος, Φωτεινή Κουντή, η οποία μετά την εμπεριστατωμένη και διεξοδική ανάπτυξη του ζητήματος απάντησε στις ερωτήςεις του κοινού.

Στην έναρξη της εκδήλωςης, χαιρετισμό απηύφθυνε ο Πρόεδρος του Π.Τ. Ηρακλείου Ε.Ε.Σ., κ. Νίκος Γιαλιτάκης, ο οποίος αφού ανέπτυξε τα δεδομένα για το σύνδρομο της άνοιας και ειδικά τη νόσο Alzheimer, που αποτελεί μία από τις μάστιγες του 21ου αιώνα. 

Επίσης, αναφέρθηκε στο ρόλο των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στην βούλησή τους για προσφορά τόσο στουσ πάσχοντες όσο και υποστηρικτικά στους φροντιστές των ασθενών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News