Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις στους 2 συλληφθέντες για τα «φιξάκια» κόκας και τα 850 γρ. χασίς

Κρήτη
Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις στους 2 συλληφθέντες για τα «φιξάκια» κόκας και τα 850 γρ. χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμφότεροι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της κατοχής, από κοινού

Με κακουργηματικές διώξεις βρίσκονται αντιμέτωποι οι δύο ημεδαποί άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Νοεμβρίου, καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης και χασίς, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αμφότεροι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της κατοχής, από κοινού.

Κατόπιν, παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθούν, ωστόσο, ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για μεθαύριο Παρασκευή. Μέχρι τότε θα κρατούνται.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε - μεταξύ άλλων - χθες το μεσημέρι σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, 16 φιξάκια κοκαΐνης συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έλεγχος της Αστυνομίας στον έτερο ημεδαπό, καθώς και σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν οι δύο άνδρες ως «καβάντζα»: Εκεί εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης περίπου 870 γραμμαρίων, σχεδόν 40 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News