Ηράκλειο: Κίνδυνος-θάνατος τα χαντάκια της ΔΕΥΑΗ - Έπεσε μέσα δικυκλιστής (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Κίνδυνος-θάνατος τα χαντάκια της ΔΕΥΑΗ - Έπεσε μέσα δικυκλιστής (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συνεργείο της ΔΕΥΑΗ έσκαψε στο σημείο αυτό πριν από λίγες μέρες για να αποκαταστήσει βλάβη του νερού και τα παράτησε έτσι με ένα ψευτομπάζωμα

Μόνο σαν από θαύμα μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχει σκοτωθεί κάποιος διερχόμενος οδηγός στις Βασιλειές, πέφτοντας στο φονικό έργο της ΔΕΥΑΗ!

Το βράδυ της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, ο οδηγός ενός μηχανακιού είχε "άγιο" αφού την ώρα που κατέβαινε τη Λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης των Βασιλειών, στη συμβολή με την Ζωοδόχου Πηγής, έπεσε σε αυτά τα αυλάκια.

Το μηχανάκι σύρθηκε για τουλάχιστον 20 μέτρα. Θα μπορούσε να είχε χτυπήσει κάποιον από τους επιβάτες του λεωφορείου, που την ώρα εκείνη ήταν σταματημένο για να τους αποβιβάσει.

Το συνεργείο της ΔΕΥΑΗ έσκαψε στο σημείο αυτό πριν από λίγες μέρες για να αποκαταστήσει βλάβη του νερού.

Τα παράτησε έτσι με ένα ψευτομπάζωμα και έφυγε χωρίς καν να βάλει σήμανση! Συνέχεια γίνονται τέτοιες εγκληματικές ενέργειες από τη ΔΕΥΑΗ στην περιοχή αλλά ετούτη τη φορά μάλλον το κακό παραέγινε.

Η Λεωφόρος Εθνικής Αντίστασης των Βασιλειών αποτελεί δρόμο - καρμανιόλα, λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσονται από μερίδα οδηγών. Η διασταύρωση αυτή είναι η πιο επικίνδυνη. Πριν από πολλά χρόνια, ακριβώς στο σημείο αυτό, ένα μικρό παιδί σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό.

Σήμερα όπως δείχνουμε και στις φωτογραφίες αλλά και στα βίντεο, τα αυτοκίνητα είτε πέφτουν μέσα στην παγίδα, είτε περνάνε ξυστά… Και ο κόμβος αυτός, όπου συνέχεια γίνονται ατυχήματα, μετατρέπεται κάθε λίγο και λιγάκι σε σημείο μποτιλιαρίσματος... Απίστευτο, αλλά έτσι είναι…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News