Άνοιξε ο δρόμος στο Ηράκλειο από τη βροχή - Εικόνες «Αποκάλυψης» και απίστευτο μποτιλιάρισμα

Ηράκλειο
Άνοιξε ο δρόμος στο Ηράκλειο από τη βροχή - Εικόνες «Αποκάλυψης» και απίστευτο μποτιλιάρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία του neakriti.gr ο δρόμος στη συμβολή των οδών Θερίσσου και Κονδυλάκη άνοιξε στα δυο, υποχώρησε σχηματίζοντας ένα κρατήρα και «καταπίνοντας» ο,τι υπήρχε εκεί

Εικόνες αποκάλυψης σε δρόμο στην καρδιά του Ηρακλείου, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες διερχόμενους οδηγούς και πολίτες. 

Όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία του neakriti.gr ο δρόμος στη συμβολή των οδών Θερίσσου και Κονδυλάκη άνοιξε στα δυο, υποχώρησε τουλάχιστον κατά μισό μέτρο σχηματίζοντας ένα κρατήρα και «καταπίνοντας» ο,τι υπήρχε εκεί.

Κανείς δε χτύπησε, ευτυχώς.

Έκλεισε ο δόμος - Απίστευτο μποτιλιάρισμα

Τα αυτοκίνητα που κινούνται από τις οδούς Θερίσσου και Παπανδρέου συναντώνται σε μία έξοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτο μποτιλιάρισμα. Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία του δήμου, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν τη λακούβα στο οδόστρωμα της δημοτικής οδού.

Είναι το αποτέλεσμα της χθεσινής βροχόπτωσης σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, όταν την ίδια στιγμή συζητούσαν στο δήμο για μεγάλα έργα πνοής και γενναίους προϋπολογισμούς. Δρόμοι που βουλιάζουν και δέντρα που πέφτουν, με τη δημοτική αρχή να κάνει λόγο για έργα ανάπλασης και ανάπτυξης στην πόλη! Τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο ας ικανοποιηθεί το αίτημα κατοίκων της περιοχής που ζητούν να γίνει κάτι άμεσα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News