Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και εθελοντική αιμοδοσία απο το Νηπιαγωγείο Κουνάβων

Κρήτη
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών και εθελοντική αιμοδοσία απο το Νηπιαγωγείο Κουνάβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας - Και μαζί η βιωματική προσέγγιση από τους μικρούς μαθητές για τη σημασία όλων των παραπάνω αξιών, που σηματοδοτούν την δημιουργία πολιτών του κόσμου

Η Τρίτη 29 Νοεμβρίου είναι για εμάς ημέρας ζωής.

Ημέρα αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

Ημέρα ενημέρωσης σε θέματα πρώτων βοηθειών και ευαισθητοποίησης για  προσφορά στο διπλανό μας.

Το Νηπιαγωγείο Κουνάβων, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δημοτικό Σχολείο Κουνάβων οργανώνουν δράσεις ζωής.

  • Τρίωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, από τους εθελοντές διασώστες « ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» και
  • Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία του «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ».

Μαζί μας αυτήν την προσπάθεια την στηρίζουν και οι Σύλλογοι Γονέων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κουνάβων.

Στόχος  μας η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας. Και μαζί η βιωματική προσέγγιση από τους μικρούς μας μαθητές για τη σημασία όλων των παραπάνω αξιών, που σηματοδοτούν την δημιουργία πολιτών του κόσμου.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε σωστά κάποιον που δεν νιώθει καλά; Πώς μπορούμε να προλάβουμε ένα άσχημο γεγονός; Πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πρόβλημα υγείας;

Και ταυτόχρονα, θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε το βασικό συστατικό ζωής : μία φιάλη αίμα μπορεί να σώσει. Μια φιάλη αίμα είναι ΑΓΑΠΗ για το συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.

Οι δράσεις μας θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 – 20:00 στο χώρο του Νηπιαγωγείου Κουνάβων.

Η πρόσκληση για συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, να ενημερωθούν και να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

Να είμαστε όλοι εκεί!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News