Άνοιξε τις πύλες του το “InnoDays 2022” - Μια μεγάλη συνάντηση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα (βίντεο)

Κρήτη
Άνοιξε τις πύλες του το “InnoDays 2022” - Μια μεγάλη συνάντηση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 120 εκθέτες παρουσιάζουν τις δράσεις και τις υπηρεσίες τους σε μια πραγματική γιορτή καινοτομίας που είναι ανοιχτή για το κοινό

Άνοιξαν οι πύλες του “InnoDays 2022”, μια μεγάλη συνάντηση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα που διοργανώνεται για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στην Κρήτη.

Επιχειρηματίες, ερευνητές, φορείς, ιδρύματα και πολίτες σχεδιάζουν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Κρήτης το αύριο του νησιού.

Ρομποτικοί σκύλοι και ελαιόλαδο, drones και χαρούπι, εφαρμογές για το νερό και τη γη η έρευνα και η καινοτομία συμπορεύεται με την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία.

Περισσότεροι από 120 εκθέτες παρουσιάζουν τις δράσεις και τις υπηρεσίες τους σε μια πραγματική γιορτή καινοτομίας που είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ανάμεσα στα περίπτερα μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, δημοσίων και ιδιωτικών φορέων ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων και αυτό της εταιρείας Χαλκιαδάκης που συμμετέχει στα “InnoDays 2022” ως μέλος του Μεσογειακού Κέντρου Ικανοτήτων Αγροδιατροφής παρουσιάζοντας καινοτομίες που έχει εφαρμόσει η εταιρία τόσο όσο αφορά το αγοραστικό ταξίδι του καταναλωτή όσο και σε ότι έχει να κάνει με εσωτερικές διεργασίες που διευκολύνουν τους εργαζομένους της επιχείρησης αλλά κι την ιδιά την λειτουργία της.

Χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα είναι η εφαρμογή μέσα από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις προσφορές αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους, η προπληρωμένη κάρτα που οι επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν στους εργαζομένους τους ως επιπλέον εισόδημα αλλά και το «Ιnsert» ένα βραβευμένο καινοτόμο πρόγραμμα πλήρους ιχνηλασιμοτήτας των φρούτων και των λαχανικών που κάνεις μπορεί να βρει στα καταστήματα Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News