Μηχανολογικό Ηρακλείου: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν και οι άλλοι τρεις που φέρονται να εμπλέκονται στην κομπίνα

Κρήτη
Μηχανολογικό Ηρακλείου: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν και οι άλλοι τρεις που φέρονται να εμπλέκονται στην κομπίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για μια γυναίκα εργαζόμενη στο επίμαχο γραφείο, έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κι έναν ακόμη άνδρα που φέρεται να είχε εμπλακεί στην υπόθεση

Προθεσμία να απολογηθούν ζήτησαν κι έλαβαν σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 –και- τα υπόλοιπα τρία άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην κομπίνα ολκής που είχε στηθεί σε βάρος της Περιφέρειας από ιδιωτικό γραφείο διεκπεραίωσης μεταβιβάσεων οχημάτων στο Ηράκλειο, τα προηγούμενα χρόνια. 

Πρόκειται για μια γυναίκα εργαζόμενη στο επίμαχο γραφείο, έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κι έναν ακόμη άνδρα που φέρεται να είχε εμπλακεί στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ενώ οι δύο άνδρες την Παρασκευή 9 του μηνός. 

Δύο εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενων παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος εξ αυτών παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο.  

Υπενθυμίζεται ότι προχθές Τρίτη 22/11 οι υπόλοιποι τρεις που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση (δύο αδέρφια και ο πατέρας τους) εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια Ηρακλείου, από όπου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν –και αυτοί- στις 9 Δεκεμβρίου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News