Έργα στο Ηράκλειο: Δεν έχει… τέλος το μαρτύριο των οδηγών!

Ηράκλειο
Έργα στο Ηράκλειο: Δεν έχει… τέλος το μαρτύριο των οδηγών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε την εικόνα που επικρατεί σήμερα στην περιοχή του Μασταμπά κοντά στην οδό Ηρακλή στο Ηράκλειο

Κλείνουν τους δρόμους και τους σκάβουν χωρίς να έχουν προειδοποιητικές πινακίδες σε σημεία που χρειάζονται, για να μην βάζουν τους οδηγούς στο μαρτύριο της…"γύρας"!

Αυτή η εικόνα είναι σημερινή από την περιοχή του Μασταμπά κοντά στην οδό Ηρακλή στο Ηράκλειο. Οι οδηγοί χωρίς να είναι ενήμεροι (αφού δεν φρόντισε κανείς γι’ αυτό), φτάνουν πολύ κοντά σε ένα έργο, για να διαπιστώσουν στη συνέχεια πως ο δρόμος δεν περνάει. Όχι γιατί δεν μπορούν να τον περάσουν. Αλλά γιατί το έργο είναι σε εξέλιξη και ο εργολάβος δεν αφήνει στα αυτοκίνητα να συνεχίσουν το δρόμο τους.

Τι κάνουν; Αρχίζουν να ψάχνουν άλλες διεξόδους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βγαίνουν σε κάτι αδιέξοδα όπου και πάλι δεν υπάρχουν σημάνσεις. Κάνουν κύκλους. Ταλαιπωρούνται. Νευριάζουν. Χάνουν την όποια υπομονή τους έχει απομείνει για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα τους.

Έλεος δηλαδή. Περισσότερη ενσυναίσθηση απέναντι στον καθημερινό πολίτη, γίνεται να υπάρξει; Δήμος; Περιφέρεια; Όποιος τέλος πάντων είναι αυτός που σκάβει τους δρόμους, ας σέβεται περισσότερο τους ανθρώπους που πασχίζουν περνώντας από κει να πάνε στις δουλειές τους… Ας ελπίσουμε το μήνυμα να γίνει αντιληπτό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News