Ξεκινάει η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην λεωφόρο Καζαντζίδη - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κρήτη
Ξεκινάει η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην λεωφόρο Καζαντζίδη - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ρυθμίσεις αυτές θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 θα γίνει έναρξη των εργασιών του έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων Περιφέρειας Κρήτης» στην λεωφόρο Καζαντζίδη, από τον Ι.Κ. Αλικαρνασσού έως τον Ι.Κ. Καλλιθέας.

Στην πρόδρομη φάση των εργασιών, για την ανάπτυξη του εργοταξίου, θα γίνει προσωρινή στένωση του οδοστρώματος και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα. Η στένωση θα υλοποιηθεί σε απόσταση 250 μέτρων από τον κόμβο Αλικαρνασσού προς Βιάννο, για μήκος περίπου 120 μέτρων.

Στην 1η φάση των εργασιών θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα από Βιάννο προς Ηράκλειο σε μήκος 250 μέτρων από τον κόμβο Αλικαρνασσού. Τα οχήματα που κινούνται προς Ηράκλειο θα εκτρέπονται στο αντίθετο ρεύμα το οποίο θα μετατραπεί σε ρεύμα διπλής κατεύθυνσης.

Στον κόμβο Αλικαρνασσού απαγορεύεται η αριστερή στροφή των οχημάτων που έρχονται από Βιάννο και κατευθύνονται στον Β.Ο.Α.Κ. προς Αγ. Νικόλαο. Τα οχήματα με προορισμό τον Αγ. Νικόλαο θα εκτρέπονται από τον Ι.Κ. Καλλιθέας μέσω της οδού Καράτζη.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση, σημειώνει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News