Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 41χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη

Κρήτη
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 41χρονος δικυκλιστής μετά από τροχαίο στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, 22 Νοεμβρίου επί της Χριστομιχάλη Ξυλούρη, κινητοποιώντας το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκη ένας δικυκλιστής και πιο συγκεκριμένα σημειώθηκε όταν ο οδηγός σταθμευμένου  ΙΧ άνοιξε την πόρτα του οχήματός του με αποτέλεσμα το διερχόμενο δίκυκλο εκείνη τη στιγμή να πέσει πάνω στην ανοιχτή πόρτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής, ένας 41χρονος άνδρας, ωστόσο τα τραύματα που φέρει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές είναι ελαφριά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημερεύει.

Τραυματισμός 53χρονου δικυκλιστή επί του ΒΟΑΚ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, το οποίο είχε ως συνέπεια επίσης τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 53χρονου άνδρα.

Ειδικότερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο ΒΟΑΚ, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 14.00 το μεσημέρι.

Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 53χρονου δικυκλιστή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News