Ηράκλειο: 33χρονη μητέρα με κορωνοϊό «έσβησε» μέσα στο ταξί στο Βενιζέλειο

Ηράκλειο
Ηράκλειο: 33χρονη μητέρα με κορωνοϊό «έσβησε» μέσα στο ταξί στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοφανές περιστατικό για την Κρήτη - Την τελευταία της πνοή άφησε μέσα σε ταξί, έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο μία 33χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού 5,5 ετών στο Ηράκλειο, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό - Περίμενε τις πρώτες βοήθειες

Η άτυχη γυνάικα πήγε το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, με εμφανή σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού. Μπήκε στο ταξί και κάθισε στα πίσω καθίσματα, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά, περιμένοντας έξω από Βενιζέλειο νοσοκομείο κατέρρευσε, αφήνοντας της τελευταία της πνοή.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η άτυχη μητέρα περίμενε για αρκετή ώρα μέσα στο ταξί, έξω από τα επείγοντα περιστατικά του νοσοκoμείου, όπου είχε σπεύσει για βοήθεια με έντονα συμπτώματα κορωνοϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα υπέστη ανακοπή. Σημαντικές καθυστερήσεις καταγγέλει η οικογένεια, καθώς όπως αναφέρουν από το πρωί της ίδιας ημέρας, η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε βαρύτητη εικόνα, με φρικτούς πόνους στα κόκκαλα, αδυναμία και καταβολή.

Ήταν ήδη αργά

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και έξω από το νοσοκομείο όπου κατέφυγε τελικά μισθώνοντας ταξί, η άρρωστη γυναίκα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με δυνατούς πόνους στο στήθος και στα κόκκαλα, δεν έλαβε ιατρική φροντίδα παρά μόνο την οδηγία από τα Έκτακτα Περιστατικά, όταν έφτασε με το σύζυγό της να απευθυνθεί στη μονάδα Covid-19 του νοσοκομείου, της οποίας η πόρτα ήταν κλειστή. Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα ξεψύχησε μέσα στο ταξί. Οι πρώτες βοήθειες ήρθαν μετά απο τις φωνές του οδηγού του ταξί και του συζύγου της 33χρονης Όλγας, άλλα ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 33χρονη παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News