«Είμαι κουζουλός» φώναξε ο Ψαραντώνης στον «αέρα» και τρέλανε το κοινό του! (βίντεο)

Κρήτη
«Είμαι κουζουλός» φώναξε ο Ψαραντώνης στον «αέρα» και τρέλανε το κοινό του! (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καλλιτέχνης «μύθος» της Κρητικής μουσικής πήρε τον λόγο σε απευθείας σύνδεση με την ΚΡΗΤΗ TV και σχολίασε το ταλέντο του μικρού λυράρη Χαράλαμπου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το neakriti.gr λέγοντας: «Σπάνια βλέπεις τόσο μικρό κοπέλι να σου μιλάει έτσι, να σου παρουσιάζεται έτσι, να παίζει το όργανο»

Είναι γνωστό ότι ο Ψαραντώνης εμφανίζεται πολύ σπάνια στην τηλεόραση! Αλλά όταν το κάνει το κάνει και αιφνιδιάζει! Αυτό συνέβη και στον τηλεοπτικό αέρα της ΚΡΗΤΗ TV στη διάρκεια της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» που είχε σε ζωντανή σύνδεση συνέντευξη με τους γονείς του μικρού Χαράλαμπου, του 2,5 ετών λυράρη που τρέλανε την Κρήτη παίζοντας λύρα και τραγουδώντας Ξυλούρη.

Ο γνωστός Ψαραντώνης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του μικρού Χαράλαμπου που βγήκε με skype από το σπίτι του Ψαραντώνη στα Ανώγεια θέλησε να πάρει τον λόγο, «αιφνιδιάζοντας» άπαντες όπως συνήθως κάνει, ενώ δεν έλειψε και το δικό του σχόλιο για το ταλέντο του μικρού Χαράλαμπου.

Ο καλλιτέχνης «μύθος» της Κρητικής μουσικής πήρε τον λόγο και φώναξε «είμαι κουζουλός!». Στη συνέχεια, ο Ψαραντώνης έκανε το σχόλιό του για τον μικρό Χαράλαμπο. «Σπάνια βλέπεις τόσο μικρό κοπέλι να σου μιλάει έτσι, να σου παρουσιάζεται έτσι, να παίζει το όργανο. Είναι κάτι το σπάνιο» δήλωσε, ενώ υποστήριξε πως ο 2,5 ετών λυράρης έχει μεγάλο ταλέντο και μέλλον στην Κρητική μουσική. Σχετικά με τα παιδιά που ασπάζονται την παράδοση, είπε ότι «χαίρομαι πολύ όταν βλέπω μικρά παιδιά κοντά στην παράδοση και γνωρίζουν την ιστορία μας».

Όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του μικρού Χαράλαμπου, ο οποίος είναι ξετρελαμένος με την Κρητική μουσική χωρίς καν να έχει καταγωγή από το νησί, επισκέφθηκαν το σπίτι του αγαπημένου Ψαραντώνη.

Η ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση έγινε από εκεί και φυσικά βγήκε ευχάριστα εκτός προγραμματισμού!

Δείτε το βίντεο με τον Ψαραντώνη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News