Έκανε θραύση ο μικρός λυράρης (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Έκανε θραύση ο μικρός λυράρης (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βίντεο που τραβήχτηκαν από ενθουσιασμένους πολίτες και ανέδειξε το neakriti.gr κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα, έχουν γίνει viral!

Viral σε όλη την Ελλάδα έγινε ο πιτσιρικάς που ξεσήκωσε το Ηράκλειο παίζονταν λύρα! Τα βίντεο που τραβήχτηκαν από ενθουσιασμένους πολίτες και ανέδειξε το neakriti.gr κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Χαράλαμπος, ηλικίας μόλις 2,5 ετών ξεσήκωσε τον κόσμο στην καρδιά του Ηρακλείου.

Το μικρό αγόρι πλησίασε έναν καλλιτέχνη του δρόμου, ζήτησε το μικρόφωνο, έπιασε τη λύρα και τραγούδησε « Ήτανε μια φορά μάτια μου» του Σταύρου Ξαρχάκου που ερμήνευσε μοναδικά το 1974 ο Νίκος Ξυλούρης.

Διερχόμενοι πολίτες ενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν τον μικρό Χαράλαμπο ενώ οι γονείς του συγκινήθηκαν για μια ακόμη φορά.

Ο Χαράλαμπος δεν είναι Κρητικός, αλλά αγαπάει την Κρήτη, τον Ξυλούρη, τον Σκουλά, και άλλους καλλιτέχνες.

Οι γονείς του επέλεξαν την Κρήτη για διακοπές και εξαιτίας της αγάπης του μικρού Χαράλαμπου για την Κρητική μουσική, τον έφεραν μαζί τους στην Κρήτη για να την γνωρίσει από κοντά και όπως διαπίστωσαν όπου βρεθούν ο Χαράλαμπος τραγουδάει και γίνεται ένας μικρός χαμός.

Οι γονείς του πιτσιρικά δήλωσαν συγκινημένοι στο neakriti.gr, και πως θα του προσφέρουν όλα τα εφόδια για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες και από κέντρο διασκέδασης στο Ρέθυμνο.

Ο μικρός Χαράλαμπος εμπνεύστηκε από τον παππού του ο οποίος παίζει λαούτο στη Κω.  Στην ηλικία του ενάμιση έτους, πριν καλά καλά μιλήσει , τραγουδούσε Κρητικό τραγούδι.

Οι γονείς του, του αγόρασαν λύρα, βιολί, λαούτο και άλλα μουσικά όργανα, καθώς αντίκριζαν την αγάπη του για την μουσική ενώ θα τον βοηθήσουν όσο μπορούν προκειμένου να υλοποιήσει τα όνειρα του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News