Δήμος Μαλεβιζίου: Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν την Λυγαριά - Εικόνες ντροπής

Κρήτη
Δήμος Μαλεβιζίου: Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν την Λυγαριά - Εικόνες ντροπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως υποστηρίζουν δημότες, το σκηνικό ντροπής επαναλαμβάνεται συχνά στο επίμαχο σημείο, με το πρόβλημα να είναι αισθητό και τους καλοκαιρινούς μήνες

Την ώρα που πολίτες μετρούν τις πληγές τους από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Λυγαριά, ασυνείδητοι πολίτες δεν σέβονται το περιβάλλον, καθώς εναποθέτουν σκουπίδια και κάθε είδους αντικείμενα σε μεγάλη χωματερή που έχει σχηματιστεί στη Λυγαριά, στο ύψος της εθνικής οδού. Το neakriti.gr κατέγραψε απίστευτες εικόνες που δείχνουν το σοβαρό πρόβλημα χειμώνα-καλοκαίρι!

Για εικόνες ντροπής κάνουν λόγο διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι καλούν τον Δήμο Μαλεβιζίου να προχωρήσει άμεσα σε εργασίες καθαρισμού του επίμαχου χώρου, όπου το κακό επαναλαμβανόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Απαράδεκτες εικόνες με … χωματερή σκουπιδιών με φόντο τη Λυγαριά Μαλεβιζίου. Και όλα αυτά συμβαίνουν δίπλα από τον εθνικό δρόμο, όπου ασυνείδητοι πολίτες εναποθέτουν κάθε λογής σκουπίδια, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Όπως υποστηρίζουν δημότες, το σκηνικό ντροπής επαναλαμβάνεται συχνά στο επίμαχο σημείο, με το πρόβλημα να είναι αισθητό και τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News