Επίθεση με οξύ: «Ουδέποτε η 38χρονη ήρθε σε επαφή με τον Κούγια» λέει ο Λύτρας

Κρήτη
Επίθεση με οξύ: «Ουδέποτε η 38χρονη ήρθε σε επαφή με τον Κούγια» λέει ο Λύτρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος της 38χρονης, η οποία έχει προφυλακιστεί για την επίθεση, σημειώνει σε δήλωσή του ότι η πελάτισσά του ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τον κ. Κούγια, ο οποίος υπερασπίζεται τον 36χρονο

Στη διάψευσει δημοσιευμάτων που αναφέρονται στο ότι η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια και του ζήτησε να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν για την υπόθεση, προχώρησε ο δικηγόρος της κ.Απόστολος Λύτρας. 

Όπως μάλιστα σημειώνει σε δήλωσή του η πελάτισσά του ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τον κ. Κούγια, ο οποίος υπερασπίζεται τον 36χρονο.

Υπενθυμίζεται πως  38χρονη, έχει προφυλακιστεί για την επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η 38χρονη στον Απόστολο Λύτρα, «προφανώς κάποια η κάποιος θα του έκαναν ‘πλάκα’ την οποία και δεν αντιλήφθηκε» ή πρόκειται για «μυθεύματα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς».

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι δήθεν η 38χρονη κατηγορούμενη από την Κρήτη (υπόθεση με καυστικό υγρό), πήρε τηλέφωνο τον κ. Κούγια, δικηγόρο του θύματος να του ζητήσει δήθεν να βρεθούνε στις φυλακές και να συζητήσουν για την εν λόγω υπόθεση. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Μάλιστα μου ανέφερε ότι προφανώς κάποια η κάποιος θα του έκαναν ‘πλάκα’ την οποία και δεν αντιλήφθηκε. Σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για μυθεύματα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς», σημειώνει συγκεκριμένα ο Απόστολος Λύτρας.

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News