Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα ο 31χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του

Κρήτη
Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα ο 31χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατηγορείται - μεταξύ άλλων - για απόπειρα ληστείας, δεν είχε δικηγόρο κι έτσι του διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης

Σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, αναμένεται να απολογηθεί τελικά ο 31χρονος Κρητικός, ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ξυλοκόπησε άγρια τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες τού διαμερίσματος το οποίο νοικιάζει, στον Πόρο Ηρακλείου. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη προχθές Τρίτη, αφότου πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική όπου είχε μεταφερθεί λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει, οδηγήθηκε χθες Τετάρτη στα Δικαστήρια και παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο συλληφθείς, ο οποίος κατηγορείται - μεταξύ άλλων - για απόπειρα ληστείας, δεν είχε δικηγόρο κι έτσι του διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης. Εξάλλου, ο κατηγορούμενος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη. Χθες επρόκειτο να παραμείνει κρατούμενος. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 31χρονου ασκήθηκε την περασμένη Δευτέρα ποινική δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος των δύο γερόντων (ηλικίας 84 και 83 ετών), αλλά και για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο 31χρονος άνδρας φέρεται να προσπάθησε να ληστέψει - κρατώντας κατσαβίδι - ένα ψιλικατζίδικο, από το οποίο κατάφερε τελικά να αρπάξει... ένα πακέτο τσιγάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News