Νέα βράβευση για το Galaxy Hotel Iraklio της Economou Hotels

Κρήτη
Νέα βράβευση για το Galaxy Hotel Iraklio της Economou Hotels

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Expedia, ένας εκ των μεγαλύτερων και κορυφαίων Online Travel Agents, βράβευσε το Galaxy ως Best Partner Quality Score στην Κρήτη, για το 2022

Το πολυβραβευμένο Galaxy Hotel Iraklio πρόσθεσε μια ακόμη βράβευση στη συλλογή του!

Η Expedia, ένας εκ των μεγαλύτερων και κορυφαίων Online Travel Agents, βράβευσε το Galaxy ως Best Partner Quality Score στην Κρήτη, για το 2022.

Η τιμή αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού αποδεικνύει την προσήλωση του Ξενοδοχείου και του Ομίλου Economou Hotels συνολικά, στην ποιότητα, στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών και στην σωστή συνεργασία με τους partners του.

Το βραβείο παρέλαβε η Διοίκηση του Ξενοδοχείου μαζί με τον κο Άρη Σουλούνια, Director of Sales του ομίλου και τον κο Μιχάλη Γεωργέλλη, E-Commerce and Sales Manager, σε μια όμορφη τελετή.

Από τη Διοίκηση της Economou Hotels, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Γ. Οικονόμου καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιπποκράτης Οικονόμου δήλωσαν:

για μια ακόμα χρονιά αποτελεί μεγάλη τιμή και δικαίωση των προσπαθειών της ομάδας μας για αυθεντική Κρητική φιλοξενία, άριστο επαγγελματισμό και κορυφαία εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε την ομάδα μας για τη συνεργασία και την προσπάθεια καθώς και την Expedia για την τιμή που μας έκανε και δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερη προσήλωση στην ποιότητα στο μέλλον.

Η Economou Hotels είναι ιδιοκτήτρια δυο ξενοδοχειακών μονάδων στο Ηράκλειο.

Του Galaxy Hotel Iraklio 5* και του Galaxy Villas Resort 4* στο Κουτουλουφάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News