Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Βρέθηκε απόδειξη αγοράς του καυστικού υγρού από την 38χρονη

Κρήτη
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Βρέθηκε απόδειξη αγοράς του καυστικού υγρού από την 38χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ίδια αναφέρει ότι διαθέτει ηχογραφημένες συνομιλίες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της

Άφαντη παραμένει για τρίτο 24ωρο η 38χρονη που έκανε επίθεση στον εν διαστάσει σύντροφό της με καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, χθες Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι της γυναίκας κατά την οποία βρήκαν την απόδειξη από την παραγγελία του καυστικού υγρού από το διαδίκτυο, η οποία γράφει πάνω κανονικά «καυστικό υγρό».

Η 38χρονη παραμένει άφαντη και δεν παρουσιάστηκε για να παραδοθεί, όπως είχε διαμηνύσει και, ως εκ τούτου, αναζητείται από την αστυνομία.

Η ίδια φέρεται να επικοινωνεί με δημοσιογράφους των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, καθώς σύμφωνα με το protothema.gr, σε περίπτωση που συλληφθεί ή παραδοθεί στην αστυνομία, τότε πρόκειται να καταθέσει ηχογραφημένες συνομιλίες που έχει αποθηκεύσει στο κινητό της, οι οποίες επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News