Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Το δρομολόγιο της 38χρονης, το εντοπισμένο ΙΧ και η έφοδος σε χωριό (βίντεο)

Ηράκλειο
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Το δρομολόγιο της 38χρονης, το εντοπισμένο ΙΧ και η έφοδος σε χωριό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δρομολόγιο που ακολούθησε η 38χρονη είναι πολύ συγκεκριμένο

Το δρομολόγιο της 38χρονης που διέφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου από το ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον σύζυγό της έχει η αστυνομία καρέ-καρέ από τις κάμερες ασφαλείας και το βιντεοληπτικό υλικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δρομολόγιο που ακολούθησε η 38χρονη είναι πολύ συγκεκριμένο καθώς φαίνεται να κινήθηκε αρχικώς πεζή προς την οδό Δουκός Μποφόρ εν συνεχεία άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω έφτασε στην 25ης Αυγούστου και έστριψε προς τα δεξιά δηλαδή με πορεία προς τον βορρά.

Κατευθύνθηκε προς την πλατεία 18 Άγγλων και εκεί η αστυνομία δεν γνωρίζει ακριβώς αν έστριψε αριστερά ή δεξιά. Εικάζεται ως επικρατέστερο σενάριο ότι κινήθηκε ανατολικά δηλαδή προς τον Θεατρικό Σταθμό και από εκεί είτε πήρε το αυτοκίνητό της είτε την παρέλαβε κάποιο όχημα.

Αν την παρέλαβε όχημα σημαίνει ότι είχε υπάρξει επικοινωνία με κάποιο άτομο. Αυτό θα βρεθεί από την άρση του απορρήτου. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο της 38χρονης εντοπίζεται από την ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή της Θερίσσου όπου και παγιδεύεται από τους αστυνομικούς οι οποίοι παρακολουθούν στενά πιστεύοντας ότι η ίδια ή κάποιο άλλο άτομο θα πάει να το παραλάβει. Δε συνέβη.

Στο μεταξύ την Δευτέρα η αστυνομία προχώρησε σε έφοδο σε χωριό μεταξύ Αρκαλοχωρίου και Ηρακλείου όπου δεν εντοπίστηκε ούτε φάνηκε να έχει φιλοξενηθεί αυτές τις ημέρες εκεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται η 38χρονη να είχε εκ νέου επικοινωνία με στενό συγγενικό πρόσωπο και φέρεται να δήλωσε ότι φοβάται να παραδοθεί γιατί περιμένει αντίποινα από την πλευρά του θύματος ακόμη κι αν προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία θεωρεί ότι δεν έχει διαφύγει από την Κρήτη αλλά κινείται περιμετρικά του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News