Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: «Γελοιοποίησε την Αστυνομία της Κρήτης», λέει οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας

Κρήτη
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: «Γελοιοποίησε την Αστυνομία της Κρήτης», λέει οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργισμένος εμφανίστηκε ο δικηγόρος του θύματος για τη μη σύλληψη της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του συντρόφου της

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχτηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 22 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο, ένας 36χρονος άνδρας ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Η επίθεση σημειώθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη σύντροφο του. Την υπεράσπιση του θύματος έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος εμφανίστηκε οργισμένος για τη μη σύλληψη της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του πρώην συντρόφου της.

«Έχει γελοιοποιήσει όλη την Αστυνομία της Κρήτης» ανέφερε ο κ. Κούγιας σχετικά με τη μη σύλληψη της 38χρονης.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ακόμα σχετικά με την υπόθεση: «Βγαίνει στα κανάλια και λέει πόσο αγόρασε το καυστικό υγρό. Έχω πληροφορηθεί ότι είναι μια πολύ σκληρή γυναίκα. Αυτή τη στιγμή η οικογένεια υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμος της Αστυνομίας που την προστατεύει».

Επίσης κατήγγειλε ότι η 38χρονη δράστης της επίθεσης έφυγε από το σημείο της επίθεσης με αυτοκίνητο που την παρέλαβε. «Συγχρόνως όταν έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο που την περίμενε και αυτό μπορεί να προκύψει από τις κάμερες ασφαλείας. Το ότι το είχε σχεδιάσει είναι αυτονόητο από το ότι είχε κάνει την αγορά του καυστικού υγρού πριν πάει στο ραντεβού».

Τέλος αναφέρθηκε σε «θράσος της «να βγαίνει στην τηλεόραση να γελοιοποιεί την αστυνομία, να μην μπορούν να τη συλλάβουν», ενώ για την κατάσταση του πελάτη του, σημείωσε: «Δεν είναι καλά ο πελάτης μου και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, έχει παραμορφωθεί για όλη του τη ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News