Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Άλλες 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο - Δικηγόρο από την Αθήνα ψάχνει η 38χρονη

Κρήτη
Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο: Άλλες 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο - Δικηγόρο από την Αθήνα ψάχνει η 38χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του 36χρονου δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας ενώ η πλευρά της 38χρονης δεν αποκλείεται να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο από την Αθήνα

Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας φαίνεται ότι δήλωσε ήδη στην Αστυνομία η οικογένεια του 36χρονου άνδρα που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του ξημερώματα Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε ήδη την πλευρά του θύματος ως δικηγόρος η πλευρά της δράστιδος φαίνεται να αναζητεί ακόμη συνήγορο υπεράσπισης καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ήταν δύσκολο να εντοπίσει και να αναθέσει την υπόθεση σε κάποιον από το Ηράκλειο. Οι ίδιες πηγές αναφέρονται ακόμη σε συγκεκριμένο όνομα πολύ γνωστού δικηγόρου εξ Αθηνών που θα κληθεί να αναλάβει την υπεράσπισή της, εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, αφού παραδοθεί στις Αρχές κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τη λήξη του αυτοφώρου δηλαδή μετά τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού θα έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τέλεση της πράξης. Ταυτόχρονα πολλές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού που φαίνεται να είχαν διαφορές ήδη από τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το ζευγάρι συναντήθηκε κατά τις τελευταίες 40 ημέρες ως και 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο που συνέβη το τραγικό συμβάν. Η 38χρονη σύμφωνα με αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης παραδέχεται την πράξη της και την αποδίδει στον φόβο και την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντί της ενώ για το οξύ είπε ότι το προμηθεύτηκε από το ίντερνετ για 100 ευρώ και πως το είχε μαζί της για προστασία.

Στις προσπάθειες αναζήτησής της από την ΕΛ.ΑΣ έγινε έρευνα στο πατρικό της σπίτι όπου δεν είχε πάει μετά το περιστατικό ενώ βιντεοληπτικό υλικό από το ξενοδοχείο αλλά και τα παρακείμενα κτήρια δείχνουν τη διαφυγή της 38χρονης και την κατεύθυνσή της ενώ οι αρχές αναζητούν αν έφυγε με κάποιο όχημα ή την παρέλαβε κάποιος ή απλώς πήρε ταξί.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι που περιείχε το καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι ήταν χωρητικότητας 200 ml ενώ δείγμα που βρέθηκε εστάλη στα εργαστήρια για την ανάλυση της χημικής σύστασής του ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για βιτριόλι, μείγμα με νιτρικό οξύ ή κάτι άλλο. Ακόμη μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου οι αστυνομικοί αντίκρυσαν καμένα σεντόνια και μαξιλάρια καθώς και μέρος του χαλιού και ενός επίπλου γεγονός που τους οδηγεί στην εικασία ότι ίσως ο 36χρονος βρισκόταν ξαπλωμένος ή σε φάση ύπνου όταν δέχτηκε το υγρό στο πρόσωπο.

Τόσο η μια πλευρά όσο και η άλλη υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News