Μαμουλάκης: Η θωράκιση των εργαζομένων είναι πέρα και πάνω από κόμματα (βίντεο)

Κρήτη
Μαμουλάκης: Η θωράκιση των εργαζομένων είναι πέρα και πάνω από κόμματα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάρης Μαμουλάκης, μέλος και ο ίδιος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, παραβρέθηκε σε ημερίδα με θέμα: «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία» επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία με στόχο την ώσμωση όλων των φορέων που μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες της επόμενης μέρας

Στην Εσπερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, η Περιφέρεια Κρήτης το ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και ο Σύλλογος Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδας με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία» την Πέμπτη 20/10, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, μέλος και ο ίδιος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, κατά τον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία με στόχο την ώσμωση όλων των φορέων που μπορούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες της επόμενης μέρας, που θα θωρακίσουν τους εργαζομένους σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα.

Ο Χάρης Μαμουλάκης μίλησε τόσο ως μηχανικός που έχει περάσει από την θέση του υπεύθυνου ασφαλείας, όσο και ως Βουλευτής που παρακολουθεί από κοντά όλα τα νομοθετήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που λειτουργούν εις βάρος των εργαζομένων. «Η στελεχιακή αποδυνάμωση και αποδόμηση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, οι ισοπεδωτικοί χειρισμοί σε εργασίες που απαιτούν εξειδίκευση και δεξιότητες όπως στην περίπτωση των χειριστών κλαρκ, αλλά και η άμεση ανταπόκριση στα κελεύσματα του ΣΕΒ, που δεν κατάφεραν να περάσουν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είναι χαρακτηριστικά της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Η υγεία και η ασφάλεια στην εργασία, θα πρέπει να είναι Ευαγγέλιο σε οποιαδήποτε πολιτική εφαρμόζεται.

Η θωράκιση των εργαζομένων και σε αυτά τα ζητήματα είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να παλέψουμε για αυτόν τον στόχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News