Ηράκλειο: Έτσι σώθηκε το παιδί από το ψαροκόκαλο - Συγκινεί η μητέρα της 7χρονης (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Έτσι σώθηκε το παιδί από το ψαροκόκαλο - Συγκινεί η μητέρα της 7χρονης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O εφιάλτης της οικογένειας ξεκίνησε προχθές το μεσημέρι την ώρα του μεσημεριανού φαγητού όταν η 7χρονη κατάπιε ένα ψαροκόκκαλο που στάθηκε στο λαιμό της

Συγκινημένη εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό φακό της  ΚΡΗΤΗ-ΤV η μητέρας της 7χρονης Μελίνας η οποία κινδύνεψε προχθές το μεσημέρι από ασφυξία. Το 7χρονο κορίτσι χαίρει άκρας υγείας.  

Συγκεκριμένα, ο εφιάλτης της οικογένειας ξεκίνησε προχθές το μεσημέρι την ώρα του  μεσημεριανού φαγητού όταν η 7χρονη κατάπιε ένα ψαροκόκκαλο που στάθηκε στο λαιμό της.  Οι γονείς της Μελίνας τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να φθάσουν στο ΠΑΓΝΗ. Όμως έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν είδαν τις ουρές χιλιομέτρων. 

Απεγνωσμένη η μητέρα κάλεσε το 100 ζητώντας βοήθεια για να σωθεί το παιδί της. Λίγο αργότερα, μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν ήδη δίπλα τους και άρχισαν μια τιτάνια προσπάθεια να ανοίξουν το δρόμο και το παιδάκι να φτάσει εγκαίρως στα χέρια των γιατρών. 

Εντέλει το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας με τη μητέρα της στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ-ΤV να εκφράζει την συγκίνησή της.  

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομάδας Δίας γιατί κινήθηκαν σα να είναι το παιδί τους. Με κοίταξαν στα μάτια και ήταν σα να μου είπαν μη φοβάσαι. Είμαστε εμείς εδώ. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να φθάσει το παιδί το γρηγορότερο δυνατό στο νοσοκομείο και ήρθαν μέχρι μέσα για να διαβεβαιώσουν οι ίδιοι πως το παιδί μου βρίσκονται σε καλά χέρια. Έφυγαν αθόρυβα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους τρεις μέσα από την καρδιά μου» είπε η μητέρας της Μελίνας 

Το μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του ν. Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης υποστήριξε:« Ένα ευχαριστώ γι΄εμάς αρκεί. Δεν είναι πρώτη φορά που συνάδελφοι μας μεταφέρουν κάποιον ασθενή  ή έγκυο στο νοσοκομείο. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ. Και γι΄αυτό δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό». 

Στο τέλος της ιστορίας αυτής, η μικρή Μελίνας όπως είπε η μητέρα της είπε: «Όταν γλύτωσε από αυτήν την περιπέτεια, με αγκάλιασε και μου είπε γι΄ αυτόν το λόγο θέλω να γίνω αστυνομικός: για να βοηθάω τους ανθρώπους» 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News