Ηράκλειο: Σάστισαν δικαστές και δικηγόροι για τον βιασμό του ανήλικου αγοριού (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Σάστισαν δικαστές και δικηγόροι για τον βιασμό του ανήλικου αγοριού (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πιο αρρωστημένε του ορέξεις ξεσπούσε στο αγοράκι ο 62χρονος «θείος»

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα υποστηρίζεται ότι συνέβησαν σε χωριό του Ηρακλείου και βίωσε στο κορμάκι του από το 2016 μέχρι το 2018 ένα αγοράκι που τότε ήταν από 9 έως 11 ετών. 

Η αναβιώση της υπόθεσης στο μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου με κατηγορούμενο έναν 62χρονο ο οποίος είχε  εξ αγχιστείας συγγενική σχέση με την οικογένεια του παιδιού, πραγματικά σόκαρε έδρα και ακροατήριο, με τη γιαγιά του ανηλίκου να εξιστορεί μια σειρά από πράξεις φρίκης σε  βάρος του.

Ο 62χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών και παππούς επτά εγγονιών, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η γιαγιά του παιδιού δίπλα στην οποία μεγάλωνε, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των δικών του και με την απειλή ότι θα κάνει κακό στον πατέρα του και στην οικογένειά του, το εξανάγκαζε να σιωπά στις αρρωστημένες τους ορέξεις που περιλάμβαναν από ασελγείς πράξεις,  βιασμό, κτηνοβασία μέχρι και βιασμό όπως υποστηρίχθηκε από άλλους άνδρες.

Οι περιγραφές της γυναίκας μούδιασαν κάθε ανθρώπινο νου, που δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της κτηνωδίας. Επί δύο τουλάχιστον χρόνια ο ανήλικος υποστηρίζεται ότι χρησιμοποιούνταν από τον 62χρονο  για να καλύψει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του άνδρα που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης αν και αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία.

Τα όσα φρικτά ζούσε το παιδί, όπως υποστήριξε η γιαγιά του, τα κατέγραφε με κάθε λεπτομέρεια σε ημερολόγιο και τα μοιράστηκε μαζί της όταν εκείνη είχε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο και θα έπρεπε να λείψει για κάποιες ημέρες.

Ο Γολγοθάς του παιδιού άρχισε στα εννέα του χρόνια με πορνόταινίες που το υποχρέωνε να βλέπει μαζί του και ασελγείς πράξεις. Όταν δε, το βίασε για πρώτη φορά, το εκφόβιζε ότι θα κοινοποιήσει ότι ο μικρός είχε σεξουαλικές σχέσεις με συμμαθητές του.

Ο αρρωστημένος νους του 62χρονου έφτανε μέχρι το σημείο, να ασελγεί και να ασκεί σεξουαλική βία στο παιδί κλείνοντας του στόμα και μάτια, βάζοντάς το μέσα σε αποθήκη και στάβλο ακόμη και σε χρόνο που η σύζυγός του βρισκόταν μέσα στο σπίτι τους.

Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του παιδιού, υποστήριξε ότι ο εγγόνος της,  βιάστηκε και από έξι αλλοδαπούς  τους οποίους κάλεσε ο 62χρονος μέσα στην αποθήκη. Η χρήση βίας ήταν τέτοια που το παιδί, τόσο αυτή τη φορά, όσο και κάποιες άλλες που ο 62χρονος το κακοποιούσε , το ίδιο επέστρεφε χωρίς καν να μπορεί να σταθεί στα πόδια του, καθοδηγούμενο να απαντήσει ότι είχε χτυπήσει πέφτοντας, είτε είχε τσακωθεί με συνομήλικους.

Η ασύλληπτης βιαιότητας και φρικαλεότητας υπόθεση, διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου. 

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News