Ηράκλειο: Ξυπνούν μνήμες από τον βιασμό ανηλίκου που είχε πέσει θύμα «αρρωστημένων ορέξεων» ενός 62χρονου συγγενούς του

Κρήτη
Ηράκλειο: Ξυπνούν μνήμες από τον βιασμό ανηλίκου που είχε πέσει θύμα «αρρωστημένων ορέξεων» ενός 62χρονου συγγενούς του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο 62χρονος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών

«Μνήμες» από την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου παιδιού, το οποίο φέρεται να είχε πέσει θύμα των «αρρωστημένων ορέξεων» ενός 62χρονου συγγενούς του, σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, πριν από μερικά χρόνια, αναμένεται να «ξυπνήσουν» σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις δικαστικές αίθουσες.

Ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών, αναμένεται να καθίσει σήμερα Τετάρτη στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Πρωτόδικα

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο 62χρονος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Η δίκη είχε διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ανηλικότητας του παθόντος. Στον 62χρονο είχε επιβληθεί, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών. Ας σημειωθεί ότι ο καταδικασθείς φέρεται να είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, χωρίς ωστόσο να πείθει το δικαστήριο.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News