Αγία Πελαγία: Τρομακτικό τοπίο το άλλοτε κοσμοπολίτικο θέρετρο (βίντεο)

Κρήτη
Αγία Πελαγία: Τρομακτικό τοπίο το άλλοτε κοσμοπολίτικο θέρετρο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν για μια ακόμα φορά την αγωνία τους για την αποκατάσταση των ζημιών

Η βιβλική καταστροφή σε Σητεία και Μαλεβίζι μέσα από τις στιγμές του εφιάλτη. Αίσθηση προκάλεσε στην διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη ένα συγκλονιστικό βίντεο του χρονικού των καταστροφών στην Κρήτη μέσα από τις εικόνες της ΚΡΗΤΗ TV ιδιωτών αλλά και εναέριων λήψεων από drone.

Ακόμα και μέσα από το βίντεο αποτυπώθηκε η ραγδαιότητα των φαινομένων που έγινα η αιτία για να χάσουν την ζωή τους δύο συμπολίτες μας αλλά και για να καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι οι υποδομές, τα καταστήματα, τα σπίτια ενώ παρασύρθηκαν σαν καρυδότσουφλα δεκάδες αυτοκίνητα.

Σε απευθείας σύνδεση με την Αγία Πελαγία επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν για μια ακόμα φορά την αγωνία τους για την αποκατάσταση των ζημιών φοβούμενοι να πέσουν και αυτή θύματα της κρατικής αναλγησίας όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιοχές που χτυπήθηκαν από φυσικές καταστροφές. Κραυγή αγωνίας για μια ακόμα φορά και από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα που ζητά την εγρήγορση της πολιτείας μιας και οι δημότες τους έχασαν μέσα σε λίγες ώρες τους κόπους μιας ζωής.

Χαρακτηριστική και η αγωνία του Δημάρχου της Χερσονήσου Γίαννη Σέγκου ο οποίος εξέφρασε την αγωνία του για τις νέες ζημίες που υπέστη η περιοχή του αλλά και για το γεγονός ότι η βοήθεια από τις καταστροφές στον δήμο του πριν δύο χρόνια είναι ακόμα ανεπαρκής όσον αφορά την αποζημίωση των πληγέντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News