Ηράκλειο: Κόντεψε να πνιγεί ντελιβεράς όταν έπεσε σε χαντάκι δύο μέτρων με νερό (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Κόντεψε να πνιγεί ντελιβεράς όταν έπεσε σε χαντάκι δύο μέτρων με νερό (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόβουν την ανάσα οι δηλώσεις του διασωθέντα

Σε χαντάκι δύο μέτρων, το οποίο είχε καλυφθεί από τεράστιες ποσότητες νερού έξω από τη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στον Δήμο Μαλεζίου, το περασμένο Σάββατο, οπότε άνοιξαν οι ουρανοί, έπεσε εργαζόμενος σε εταιρεία ταχυμεταφορών και κάτοικος Γαζίου, με την ζωή του να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ειδικότερα, το μηχανάκι που οδηγούσε εργαζόμενος σε εταιρεία ταχυμεταφορών παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έπεσε σε χαντάκι ύψους 2 μέτρων, με τον οδηγό να βιώνει τον απόλυτο τρόμο και να παλεύει για την ζωή του.

«Φοβήθηκα. Δεν το πίστευα. Κολυμπούσα και έλεγα δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή να κολυμπάω έξω από τη ΔΕΗ για να σώσω τη ζωή μου» ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγιαννάκης ο οποίος μέχρι και χθες που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ-ΤV δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο ίδιος διηγώντας το περιστατικό ανέφερε: «Βούλιαξε το μηχανάκι και το νερό είχε φθάσει μέχρι το κεφάλι μου. Δεν πίστευα ότι πνιγόμουν έξω από τη ΔΕΗ. Κανονικά πνιγόμουν. Κολύμπησα. Διερχόμενα αυτοκίνητα σταμάτησαν και με βοήθησαν. Άνθρωπος με το αγροτικό του ήρθε από πίσω μου και ευτυχώς σκαρφάλωσα και βγήκα».

Ο άτυχος οδηγός έδειξε το σημείο παγίδα με το θύμα να υπογραμμίζει: «Πάντα βουλωμένος είναι ο αγωγός ομβρίων και αυτός είναι ο λόγος που πλημμυρίζει η περιοχή. Έχασα το μηχανάκι της δουλειάς μου που ήταν δικό μου. Καταστράφηκε. Ο εξοπλισμός διαλύθηκε».

Ο Γιάννης Χατζηγιαννάκης έζησε δραματικές στιγμές και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους τον βοήθησαν, το εφιαλτικό εκείνο πρωινό.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που όλοι μαζί κάναμε μια αλυσίδα για να βγάλουμε μηχανάκι απέξω» είπε.

Την ίδια στιγμή δόμοι στην Αμμουδάρα μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια πλημμύρισαν και με τους δημότες να γίνονται στο ίδιο τραγικό έργο θεατές. Επαγγελματίες της περιοχής μίλησαν κάνοντας σαφές πως το μέγεθος των προβλημάτων ήταν αρκετά μεγάλο γεμίζοντάς τους ανησυχία και αγωνία. Όπως είπαν, οι αρμόδιοι πρέπει να ενσκύψουν στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να αλλάξουν κάποια πράγματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News