"Έχουμε δρόμο ακόμη" στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Κρήτη
"Έχουμε δρόμο ακόμη" στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν απόψε σε λιγότερο από δύο ώρες οι κάλπες αλλά έχουν ψηφίσει περίπου οι μισοί εγγεγραμμένοι

Περίπου 1000 άτομα επί συνόλου εγγεραγμμένων 1942, έχουν μέχρι στιγμής προσέλθει στις κάλπες του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, προκειμένου να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέων οργάνων.

Οι κάλπες κλείνουν κανονικά στις 7 το απόγευμα και οι εκλογές διεξάγονται για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου, στη διοίκηση, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Στην εκλογική μάχη έχουν ριχτεί 4 παρατάξεις, με πάνω από 200 υποψήφιους.

Στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου - που ξεκίνησαν από χθες Κυριακή 16 Οκτωβρίου - κατέρχονται τέσσερις παρατάξεις. Η παράταξη «Δύναμη Υγείας» του Αλέξανδρου Πατριανάκου. Η παράταξη “Ανατροπή”, με επικεφαλής τον διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Ανέστη Κιούλπαλη. Ο ψυχίατρος διευθυντής ΕΣΥ στο ΠΑΓΝΗ Βασίλης Κούδας κατέρχεται με την παράταξη “Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση”. Ενώ κατεβαίνει και η παράταξη “Γιατροί στην πρώτη Γραμμή” με επιτροπή πρωτοβουλίας τους γενικούς οικογενειακούς γιατρούς Νίκο Τσακουντάκη, Μανόλη Πατεράκη και Δημήτρη Κουναλάκη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News