Ηράκλειο: Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι «κυρίες» του επιχειρηματικού στίβου της χώρας (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι «κυρίες» του επιχειρηματικού στίβου της χώρας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμικό το γυναικείο αποτύπωμα στην οικονομία της Κρήτης - Αυξάνει τα μέλη του το γυναίκειο παράρτημα

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο με το γυναικείο παράρτημά του ICC Ελλάδας αναπτύσσεται ραγδαία και αυξάνει τα μέλη του στην πόλη του Ηρακλείου. Πρόκειται για μια δυναμική ένωση καταξιωμένων γυναικών επιχειρηματιών που επιδιώκουν με επιχειρήματα να υπερασπιστούν τη δυνάμωση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό στίβο της Ελλάδας.

«Η νήσος μας καλοδέχτηκε και είμαστε εδώ σήμερα με γυναίκες επιχειρηματίες και της δημιουργίας του Ηρακλείου, θα μιλήσουμε για επιχειρηματικότητα αλλά και για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον επαναπροσδιορισμό της επιχειρηματικής μας βάσης», ανέφερε η πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Εποιμελητηρίου, παράρτημα Γυναικών ICC, Άννα Καμαρίδη.

Στην εξωστρέφεια τη δημιουργικότητα και την ευελιξία και την κοινωνική υπευθυνότητα των γυναικών επιχειρηματιών αναφέρθηκε η επιχειρηματίας Τζίνα Τσαντρίζου η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της καθώς αναλαμβάνει υπεύθυνη στον τομέα της βιομηχανίας στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο βρέθηκε η πρόεδρους του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου παράρτημα Γυναικών Ελλάδας Άννα Καμαρίδη η οποία αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία των γυναικών επιχειρηματιών στην οικονομική ζωή του τόπου καθώς και στην ανάγκη επανεκκίνησης με περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης στην επαγγελματική αρένα.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News