Αγία Πελαγία: Αύριο το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 50χρονο

Κρήτη
Αγία Πελαγία: Αύριο το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 50χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον αδικοχαμένο 50χρονο Κωνσταντίνο Βεργάκη που έχασε τη ζωή του όταν το όχημά του παρασύρθηκε απο τα νερά της βροχής στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου.

O Κωνσταντίνος Βεργάκης ήταν 30 χρόνια φωτογράφος. Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο και σωστό επαγγελματία.

Την ίδια ώρα, παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας της  αγνοούμενης 45χρονης, μητέρας δυο παιδιών, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί απο την ώρα που άνοιξαν οι ουρανοί στο Ηράκλειο.

Η γυναίκα, βρισκόταν στο ίδιο όχημα που εντοπίστηκε η σορός του 50 χρονου νεκρού άνδρα, ο οποίος δεν τα κατάφερε να βγεί ζωντανός, όταν τα ερμητικά νερά της βροχής που είχαν μετατρέψει τους δρόμους στην Αγία Πελαγία σε ποτάμια, παρέσυραν το όχημα του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, o 50χρονος νεκρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει.

Όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό «νέκρωσε».

Η 45χρονη συνεπιβάτιδα του 50χρονου αγνοείται ακόμα.

Οι έρευνες για την 45χρονη, απέβησαν άκαρπες χθες και συνεχίζονται σήμερα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News