Αγία Πελαγία: Με το πρώτο φως της ημέρας η συνέχεια των ερευνών για την αγνοούμενη 45χρονη (βίντεο)

Κρήτη
Αγία Πελαγία: Με το πρώτο φως της ημέρας η συνέχεια των ερευνών για την αγνοούμενη 45χρονη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις έρευνες συμμετείχαν 3 άτομα απο το Κέντρο Συντονισμού, 5 άτομα ερευνούσαν επί τόπου ενω παράλληλα συνέδραμαν και δύτες

Με το πρώτο φως της αυριανής ημέρας θα συνεχιστούν στην Αγία Πελαγία και την Λυγαριά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 45χρονης αγνοούμενης, συνεπιβάτιδας του άτυχου 50χρονου.

Οι εντατικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν αποδείχθηκαν άκαρπες, ενώ σημειώνεται ότι συμμετείχαν 3 άτομα απο το Κέντρο Συντονισμού, 5 άτομα ερευνούσαν επί τόπου, το σκάφος έρευνας και διάσωσης του παγκρητίου ομίλου Φουσκωτών Σκαφών ενω παράλληλα συνέδραμαν και δύτες.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στο neakriti.gr, ο σύζυγός της 45χρονης, η γυναίκα του βρισκόταν στο ίδιο όχημα που εντοπίστηκε η σορός του 50 χρονου νεκρού άνδρα, ο οποίος δεν τα κατάφερε να βγεί ζωντανός, όταν τα ερμητικά νερά της βροχής που είχαν μετατρέψει τους δρόμους στην Αγία Πελαγία σε ποτάμια, παρέσυραν το όχημα του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, o 50χρονος νεκρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει.

Όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό «νέκρωσε».

Αγνοείται η συνεπιβάτιδα του 50χρονου, ενώ την ίδια στιγμή έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα οχήματα που έχουν παρασυρθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Από την Αγία Πελαγία έως και την Λυγαριά έγιναν εντατικές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθει άν υπάρχουν άλλοι αγνοούμενοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News