Ηράκλειο: Στη φυλακή οι 5 από τους 11 για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Στη φυλακή οι 5 από τους 11 για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη φυλακή και ο 44χρονος «εγκέφαλος» του κυκλώματος

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν πριν από λίγη ώρα μετά από μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, οι 5 από τους 11 κατηγορούμενους οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα καλλιέργειας και διακίνησης χασίς που εξαρθρώθηκε προ ημερών από την ΕΛ.ΑΣ.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν: -Ο 44χρονος από τα Ανώγεια που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος και ο οποίος είναι ούτως ή άλλως κρατούμενος των φυλακών Χανίων για άλλη υπόθεση -Ένας 32χρονος από χωριό του Μυλοποτάμου -Ένας 55χρονος από το ίδιο χωριό του Μυλοποτάμου -Ένας 23χρονος από το Ηράκλειο -Ένας 60χρονος Ηρακλειώτης
Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται ότι οι πέντε κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι , αντιμετωπίζουν κατηγορίες –και- περί «εγκληματικής οργάνωσης». 

Προ ημερών, είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» σε επτά άτομα.  

Πρόκειται –εκτός από τους προφυλακισθέντες- για τον 37χρονο αδερφό του 44χρονου από τα Ανώγεια κι έναν 55χρονο Μυλοποταμίτη, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Μυλοποταμίτες που προφυλακίστηκαν φέρονται ως οι καλλιεργητές της κάνναβης, ενώ οι δύο Ηρακλειώτες 23 και 60 ετών που –επίσης- προφυλακίστηκαν φέρονται ως τα άτομα τα οποία διοχέτευαν την κάνναβη στην αγορά του Ηρακλείου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News