ΒΟΑΚ: Απίστευτο μποτιλιάρισμα και το Σάββατο στο Ηράκλειο γίνεται… viral (βίντεο)

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Απίστευτο μποτιλιάρισμα και το Σάββατο στο Ηράκλειο γίνεται… viral (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο που δημοσιεύουν στα Social Media χρήστες – οδηγοί που μπλόκαραν στον ΒΟΑΚ δείχνουν την εικόνα και σήμερα

Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον ΒΟΑΚ εξαιτίας των έργων ασφαλτοστρώσεων στο ύψος της Παπαναστασίου παρουσιάστηκε και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο κομμάτι της ράμπας της Κνωσσού μέχρι και την Αλικαρνασσό.

Το πρόβλημα είναι πλέον καθημερινό της τελευταίες ημέρες εξαιτίας των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια Κρήτης. Μετά από το χθεσινό κλείσιμο για να πέσει ασφαλτοτάπιτα από Παπαναστασίου έως Γιόφυρο που είχαν κλείσει την έξοδο προς Ρέθυμνο, η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τις υπόλοιπες ημέρες, η παραπάνω είσοδος, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι κόμβοι θα παραμείνουν ανοικτοί. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Ωστόσο βίντεο που δημοσιεύουν στα Social Media χρήστες – οδηγοί που μπλόκαραν στον ΒΟΑΚ δείχνουν την εικόνα και σήμερα. Τα βίντεο δημοσιεύτηκαν στη σελίδα «Ηράκλειο Κουασιμόδεια πόλη».

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgoodhawkk%2Fvideos%2F368936382026619%2F%3Fidorvanity%3D1379487995667849&show_text=false&width=267&t=0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News