Ηράκλειο: Δεινοπαθούν με τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΗ - Οι «περιπέτειες» των κατοίκων χωρίς νερό 5 μέρες

Κρήτη
Ηράκλειο: Δεινοπαθούν με τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΗ - Οι «περιπέτειες» των κατοίκων χωρίς νερό 5 μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με την ταλαιπωρία που βιώνουν αλλά και με την… εξυπηρέτηση από το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΗ

Απίστευτη ταλαιπωρία με το νερό αλλά και με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΗ βιώνουν οι κάτοικοι του Ηρακλείου που δεν έχουν νερό εδώ και 5 μέρες. Κυριολεκτικά οι δημότες δεινοπαθούν χωρίς νερό σε Μασταμπά, Θέρισσος, Κορώνη, Ατσαλένιο και τώρα στις Δυτικές Συνοικίες δηλαδή Εσταυρωμένος, Τρεις Βαγιές, Δειλινά και Παγκρήτιο αλλά υφίστανται και τεράστια ταλαιπωρία με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΗ που είτε δεν απαντάει αλλά και όταν δεήσεις κάποιος να απαντήσει είναι είτε εριστικός, είτε προσβλητικός είτε απλώς...τα μασάει όπως λένε οι μαρτυρίες Ηρακλειωτών.

Για παράδειγμα η περίπτωση της Ε.Τ., η οποία έχει μείνει χωρίς νερό από χθες Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Η κ. Ε.Τ κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο αμέσως μόλις κατάλαβε ότι η δεξαμενή του νερού της ήταν άδεια, και της είπαν ότι το πρόβλημά της θα λυθεί έως το μεσημέρι, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Χωρίς να το βάλει κάτω η Ε.Τ. επέμεινε στα τηλέφωνα μέχρι το βράδυ καθώς η βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί.

«Τους πήρα τηλέφωνο το πρωί και μου είπαν ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχω νερό. Κοίταξα ξανά τη δεξαμενή το μεσημέρι και δεν είχε γίνει τίποτα. Τους πήρα ξανά τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έρθει μέχρι το βράδυ, χωρίς όμως να μου εξηγήσουν ότι υπάρχει κάποια βλάβη ή το οτιδήποτε. Γύρω στις 9 το βράδυ, αφού είδα ότι ακόμη δεν είχαν νερό κάλεσα ξανά και πήρα και πάλι την ίδια απάντηση ‘’θα έρθει το νερό’’. Μέχρι και σήμερα το πρωί δεν έχει έρθει νερό οι δεξαμενές παραμένουν άδειες, έτσι κάλεσα και πάλι για 4η φορά, με τη διαφορά ότι σήμερα μου είπαν ‘’να το παρακολουθώ’’, αν το παρακολουθώ θα έρθει γρηγορότερα;», περιγράφει με αγανάκτηση η κ. Ε.Τ., μιλώντας στο neakriti.gr.

Πόσο κορόιδα είμαστε;

Την ίδια ώρα στο Facebook οι δημότες Ηρακλείου που για πέντε ημέρες δεν έχουν νερό γράφουν αγανακτισμένοι τις «περιπέτειες» τους με τη ΔΕΥΑΗ και το τηλεφωνικό κέντρο που κανένας δεν απαντάει. Η γιατρός Ρ.Β με ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει απίστευτη ταλαιπωρία με γλαφυρό τρόπο. Συγκεκριμένα γράφει:

«Πόσο κορόιδα να είμαστε πια οι δημότες Ηρακλείου?

Από τα μέσα της εβδομάδας έχει διακοπεί το νερό στην περιοχή του Μασταμπά.

Στη ΔΕΥΑΗ, στα τηλέφωνα που έχουν αναρτήσει για την επικοινωνία με το κοινό, δεν απαντάνε ή τα έχουν κατεβασμένα.

Χθες το μεσημέρι, μετά από πολύωρη προσπάθεια, κατάφερα επιτέλους να πιάσω και μίλησα με έναν βαριεστημένο και αγενή υπάλληλο,  που, όταν με άκουσε αγανακτισμενη, αντί να πει μια συγνώμη (χα, χα τι λέω??), με ειρωνεύτηκε: ‘’πώς κάνετε έτσι, κυρία μου?"

Τι να πω, εγώ έχω συνηθίσει να πλένομαι που και που...

Στη συνέχεια μου είπε ότι έχουν ανοίξει από το πρωί (χθες) το νερό και "κάποια στιγμη" θα έρθει.

Τον εκνεύρισαν δε ακόμη περισσότερο όταν τον ρώτησα πότε περίπου προσδιορίζει αυτή την πολυπόθητη στιγμή. "Μα πού θέλετε να ξέρω, σύντομα", μου είπε!

Μα, τι ρωτάω κι εγώ? Είναι δυνατόν η ίδια η ΔΕΥΑΗ να γνωρίζει πότε θα έχει νερό?? Δύσκολα τους βάζω!

Ο χρόνος, βέβαια, είναι σχετικός και από χθες το πρωί το νερό δεν έχει φτάσει ακόμη.. Αναρωτιέμαι από πού έρχεται!

Και στο μεταξύ να έχουμε δώσει ένα σωρό λεφτά στις 6αδες νερό, για τα στοιχειώδη! Αλλά, μπάνιο με τα μπουκάλια νερού δεν μπορείς να κάνεις!

Αναρωτιέμαι επίσης γιατί μάς κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας? Προφανώς, ο υπάλληλος μου είπε ψέματα, για να με ξεφορτωθεί.

Και ο Δήμος τι κάνει? Σφυρίζει αδιάφορα?

Μόνο δημοτικά τέλη ξέρει να εισπράττει?

Δε θα έπρεπε η ΔΕΥΑΗ να φέρει νερό στα ντεπόζιτα και στις δεξαμενές των σπιτιών πού πλήττονται? Αλλά, σε ποιο τηλέφωνο να τους βρούμε να τους το πούμε?

Στέλνω αγανακτισμένο μήνυμα στο Δήμο Ηρακλείου και.. ουδεμία απάντηση!

Πόσο "γραμμένους" μάς έχουν, πια??

Να μου πείτε, εδώ σκοτώνονται άνθρωποι από δέντρα και δεν ιδρώνει το αυτί τους, θα ιδρώσει για μερικούς....βρώμικους (γιατί αυτό είμαστε πια!) δημότες?

Ή μήπως μας  θεωρούν...."βρωμοδημοτες", που τους ενοχλούμε μόνο??

Τροφή για σκέψη....»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News