ΠΑΓΝΗ: Πανηγυρίζουν οι εργαζόμενοι που πάρθηκε πίσω η απόφαση για τα καλοριφέρ!

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Πανηγυρίζουν οι εργαζόμενοι που πάρθηκε πίσω η απόφαση για τα καλοριφέρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει πίσω η διοίκηση την απόφασή της να κλείσει καλοριφέρ και φώτα για να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήμα

Πανηγυρίζουν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ μετά την αποκάλυψη του neakriti.gr ότι η διοίκηση παίρνει πίσω την απόφασή της να κλείσει καλοριφέρ και φώτα για να εξοικονομήσει ενέργεια και χρήμα με φόντο τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς.

Όπως αποκάλυψε το neakriti.gr σήμερα υπήρξε νέα απόφαση από τη διοίκηση ότι τα μέτρα δεν αφορούσαν όλη τη διάρκεια του χειμώνα αλλά μια δοκιμαστική περίοδος από 17 Οκτωβρίου ως 28 Οκτωβρίου. Ωστόσο η αρχική απόφαση της διοίκησης στις 30 Σεπτεμβρίου έκανε λόγο για μέτρα όλο τον χειμώνα.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ εξέδωσε ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή με τον Πρόεδρο Δημήτρη Βρύσαλη να αναφέρει:

«Να το καταλάβει καλά κυβέρνηση, διοίκηση 7ΥΠΕ και διοίκηση του ΠΑΓΝΗ.

Δεν θα ξεπαγιάσουμε ασθενείς και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Δεν θα κυκλοφορούμε με φακούς.

Η ανάκληση της απόφασης της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ  (για κλείσιμο καλοριφέρ - κλιματιστικών κ.ά.) στο όνομα της εξοικονόμησης χρημάτων που αν υλοποιούνταν θα κρύωναν οι ασθενείς, εργαζόμενοι απέδειξαν ότι κανένας αγώνας  δεν πάει χαμένος Απέδειξε ότι η αδιαλλαξία διοικητών, υπουργείων μπορεί να σπάσει όταν συναντά καθολική κατακραυγή Αποδεικνύει ότι δεν είναι παντοδύναμοι.

Αποδεικνύει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.

Συνάδελφοι μαζικοποιούμε  ακόμα περισσότερο το σωματείο μας .Ηρακλειώτες  αγωνιστείτε με τους μαχόμενους υγειονομικούς για δωρεάν αποκλειστικά σύστημα υγεία για όλους που να ανταποκρίνεται και να καλύπτει  τις  σύγχρονες ανάγκες.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας, με προτεραιότητα το δίκιο και το συμφέρον του συνόλου των ασθενών κ των εργαζομένων κατάφερε να ακυρώσει μια κατάπτυστη απόφαση. Δεν τελειώσαμε όμως με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης κ των διοικήσεων που την υλοποιούν κλιμακώνουμε με την ΠΑΝΥΓΕΙΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20/10

Και στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Νοεμβρίου.

Λαέ μην σφίξεις άλλο το ζωνάρι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News