Μεσαρά: Κακούργημα στον 50χρονο για τη σφαίρα στον καφετζή - Αναζητείται και ο αδερφός του

Κρήτη
Μεσαρά: Κακούργημα στον 50χρονο για τη σφαίρα στον καφετζή - Αναζητείται και ο αδερφός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 50χρονος εμφανίστηκε συντετριμμένος ενώπιον των Αρχών αναφορικά με την τροπή που έλαβαν τα πράγματα

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 50χρονου Κρητικού, ο οποίος εμπλέκεται στο ένοπλο επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το πρωί, στην είσοδο καφενείου στον Πλάτανο της Μεσαράς.

Όπως έγραψε νωρίτερα το neakriti.gr, ο 50χρονος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον των Αρχών, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του και παραδόθηκε. 

Αφού ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Εκτός από τον 50χρονο, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος και του αδερφού του (συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας).

Ο αδερφός του βασικού κατηγορούμενου αναζητείται, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της υπεράσπισης των δύο αδερφών, αναμένεται μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα να θέσει εαυτόν στη διάθεση των Αρχών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 50χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν ήθελε να βλάψει, πόσο μάλλον να σκοτώσει κάποιον συνάνθρωπό του.

Ο 50χρονος εμφανίστηκε συντετριμμένος ενώπιον των Αρχών αναφορικά με την τροπή που έλαβαν τα πράγματα.

Εξάλλου, πληροφορίες από το περιβάλλον του κατηγορούμενου κάνουν λόγο για εκπυρσοκρότηση του πιστολιού το οποίο κρατούσε. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζεται από την πλευρά του κατηγορούμενου, μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο καφετζής. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος  είχε κτηματικές διαφορές με θαμώνα του καφενείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News