Ένοπλος ληστής προκάλεσε το θερμό επεισόδιο κοντά στην Κνωσού - Συνελήφθη 45χρονος (εικόνες)

Κρήτη
Ένοπλος ληστής προκάλεσε το θερμό επεισόδιο κοντά στην Κνωσού - Συνελήφθη 45χρονος (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 45 ετών φέρεται να εισήλθε σε μίνι μάρκετ της περιοχής και με την απειλή μαχαιριού, πήρε τις εισπράξεις

Σε ένοπλη ληστεία αποδίδεται τελικά το «θερμό» επεισόδιο το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022 σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα σε παράλληλη οδό της Λεωφόρου Κνωσού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ένας άνδρας περίπου 45 ετών φέρεται να εισήλθε σε μίνι μάρκετ της περιοχής και με την απειλή μαχαιριού, επιχείρησε να το ληστέψει.

Η γυναίκα που εργάζονταν εκείνη την ώρα στο μινι μάρκετ αναγκάστηκε να του δώσει τις εισπράξεις της ημέρας και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 

Τότε σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο neakriti.gr, στο επεισόδιο ενεπλάκη ένας περαστικός "ήρωας της ημέρας", ο οποίος άρχισε να κυνηγά τον ληστή.

Οι δυο άνδρες ξεκίνησαν να λογομαχούν, ο περαστικός φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και άρχισε να χτυπά με κλωτσίες και μπουνιές το αυτοκίνητο στο όποιο βρίσκονταν ο δράστης με το μαχαίρι στα χέρια, ζητώντας του να βγει και να παραδοθεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ και στην συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη του δράστη, ενός άνδρα περίπου 45 ετών.

Το σημείο στο οποίο ακινητοποίησαν οι Αρχές τον δράστη:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News