Κρήτη: Έκαναν το λάθος... να διαρρήξουν το σπίτι αστυνομικού που είχε πάει στο γάμο

Κρήτη
Κρήτη: Έκαναν το λάθος... να διαρρήξουν το σπίτι αστυνομικού που είχε πάει στο γάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες παρόλο που είναι αλλοδαποί γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις αλλά και τις περιουσίες των καλεσμένων

Τίποτα δεν σταμάτησε τους διαρρήκτες που διέλυσαν το γάμο στα Πεζά, το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες εκτός από το σπίτι της ξαδέλφης της νύφης, οι δράστες εισέβαλαν και στο σπίτι του γείτονά της, ο οποίος είναι αστυνομικός.

Η είδηση έγινε γνωστή την ώρα που διεξάγονταν η γαμήλια δεξίωση με τους καλεσμένους να φεύγουν έντρομοι προκειμένου να διαπιστώσουν αν αληθεύουν οι πληροφορίες και για κάποιους δυστυχώς ήταν πραγματικότητα!

Η ξαδέρφης της νύφης η όποια ήταν ανάμεσα στα θύματα ων διαρρηκτών, μιλώντας στο neakriti.gr, ανέφερε ότι προφανώς οι δράστες γνώριζαν ότι θα απουσιάζει από το σπίτι της και βρήκαν την ευκαιρία να «τρυπώσουν» και να αποσπάσουν χρήματα, κάρτες, κοσμήματα και χρυσαφικά.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 25 και 27 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της αστυνομίας έχουν συλληφθεί από το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις και είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, και προσωπικά έγγραφα συνολική αξίας πάνω από 11.000 ευρώ. Η αστυνομία αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό προσήγαγε τους δύο άνδρες ως υπόπτους το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους δύο δράστες να είχαν πλήρη εικόνα της λίστας των καλεσμένων αλλά και τι ώρα περίπου επρόκειτο να επιστρέψουν στα σπίτια τους και ενώ αυτοί διασκέδαζαν βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν άνω κάτω τις περιουσίες τους.

Πολλά ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες παρόλο που είναι αλλοδαποί γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις αλλά και τις περιουσίες των καλεσμένων.

Οι δύο αυτές διαρρήξεις σημειώθηκαν στις Αγιές Παρασκιές, σε σχετικά κεντρικό σημείο του χωριού, χωρίς όμως οι διαρρήκτες να γίνουν αντιληπτοί από κανένα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News