Εγκαινιάστηκε το κτήριο Πολυτέκνων νομού Ηρακλείου (εικόνες, βίντεο)

Ηράκλειο
Εγκαινιάστηκε το κτήριο Πολυτέκνων νομού Ηρακλείου (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο ιδιόκτητο κτήριο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου 2022

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, καθώς και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου κτηρίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων νομού Ηρακλείου, που βρίσκεται στην περιοχή της ΟΑΣΗΣ και πιο συγκεκριμένα στην οδό Στεργιογιάννη 3.

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα αργά το απόγευμα της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου, ενώ το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου καθώς και πολλά μέλη του δήμου Ηρακλείου.

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο και οι πολύτεκνοι θα νιώσουν περηφάνια», τονίζεται από εκπροσώπους της Διοίκησης του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Παρασύρη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σύλλογος Πολυτέκνων δραστηριοποιείται εντός του κτηρίου εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο το έργο στο σύνολό του ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News