Βαρδάκης: Συγχαρητήρια στο Ι.Τ.Ε. για τη διοργάνωση της Βραδιάς Ερευνητή

Κρήτη
Βαρδάκης: Συγχαρητήρια στο Ι.Τ.Ε. για τη διοργάνωση της Βραδιάς Ερευνητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου παρακολούθησε τις παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις που διοργανώθηκαν στα πλαίσια της Βραδιάς Ερευνητή 2022

Στο Ι.Τ.Ε. για την βραδιά ερευνητή 2022 παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, όπου και συνεχάρη τον πρόεδρό του I.T.E., Νεκτάριο Ταβερναράκη, για το καινοτόμο ερευνητικό έργο του Ιδρύματος και τη συμβολή του στην παγκόσμια ερευνητική και τεχνολογική κοινότητα.

Ακολούθως, ο κ. Βαρδάκης παρακολούθησε τις παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις που διοργανώθηκαν στα πλαίσια της Βραδιάς Ερευνητή 2022, και δήλωσε:

«Το Ι.Τ.Ε. το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της Χώρας, είναι ένα εξωστρεφές ίδρυμα το οποίο κάθε χρόνο, δίνει την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί από κοντά για την πρόοδο των εργασιών του, αλλά και να βιώσει μέσα από τις εκδηλώσεις της βραδιάς ερευνητή μοναδικές εμπειρίες. Είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά και θέμα Δημοκρατίας, η πρόσβαση όλων μας στην πληροφορία και το Ι.Τ.Ε. με τη συγκεκριμένη δράση του όχι μόνο το αναγνωρίζει αυτό, αλλά και το υποστηρίζει έμπρακτα. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News