«Ναρκοπέδιο» το Ηράκλειο - Έτοιμο να πέσει το τοιχίο κτιρίου επί της Χ. Τρικούπη

Κρήτη
«Ναρκοπέδιο» το Ηράκλειο - Έτοιμο να πέσει το τοιχίο κτιρίου επί της Χ. Τρικούπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο neakriti.gr τόσο οι δημοτικές όσο και οι αστυνομικές αρχές έχουν ενημερωθεί στο παρελθόν σε σχέση με το συγκεκριμένο κτίριο

Γεγονός αποτελεί το ότι το Ηράκλειο είναι μια πόλη γεμάτη κινδύνους, μετά τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Μητρέλου από την πτώση του μοιραίου πεύκο την 18η Αυγούστου νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με «παγίδες» που εντοπίζονται μέσα στον αστικό ιστό της πόλης.

Μια εξ αυτών βρίσκεται σε κεντρική οδική αρτηρία του Ηρακλείου, στην διακλάδωση λεωφόρου Δημοκρατίας και Χαριλάου Τρικούπη και έχει να κάνει με κτίριο του Ερυθρού Σταυρού το οποίο βρίσκεται εγκαταλελειμμένο, αποτελώντας κίνδυνο για διερχόμενους πεζούς όπως και οδηγούς.

Στην φωτογραφία είναι εμφανής η υποχώρηση του εξωτερικού τοιχίου, ακριβώς δίπλα στο πεζοδρόμιο με τα σκουριασμένα κάγκελα της εισόδου να τονίζουν την εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη του neakriti.gr ήδη από τον περυσινό φονικό εγκέλαδο στο Αρκαλοχώρι είχαν ενημερωθεί οι δημοτικές Αρχές όπως και η ΕΛΑΣ χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστική επέμβαση.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News