Ηράκλειο: Τροχαίο με ανασφάλιστο ΙΧ νυν αιρετού - Ανάποδα σε μονόδρομο και χωρίς ασφάλεια 4 μήνες

Κρήτη
Ηράκλειο: Τροχαίο με ανασφάλιστο ΙΧ νυν αιρετού - Ανάποδα σε μονόδρομο και χωρίς ασφάλεια 4 μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οδηγός του οχήματος που κινείται νόμιμα τραυματίζεται και εγκαταλείπεται - Το όχημα που έχει εισέλθει παρανόμως κάνει όπισθεν και φεύγει

Απίστευτη ιστορία για τροχαίο ατύχημα εντός πόλης, με την εμπλοκή οχήματος που φέρεται να ανήκει σε δημοτικό παράγοντα και το οποίο ήταν ανασφάλιστο μονοπωλεί τις συζητήσεις στη Λότζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο συνέβη πριν από περίπου 15 ημέρες στην οδό Αθηνάς, που είναι κάθετη στη Χαριλάου Τρικούπη. Όχημα παραβιάζει απαγορευτικό, εισέρχεται στην Αθηνάς και συγκρούεται με όχημα το οποίο κινείται νόμιμα, κατά τις ίδιες πηγές βεβαίως.

Ο οδηγός του οχήματος που κινείται νόμιμα τραυματίζεται και εγκαταλείπεται. Το όχημα που έχει εισέλθει παρανόμως κάνει όπισθεν και φεύγει. Ο ίδιος που εμβολίστηκε και προφανώς μάρτυρες κράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας και κάλεσαν την Τροχαία. Από την έρευνα αναφέρουν οι πληροφορίες ότι βρέθηκε ο κάτοχος τού παρανόμως κινούμενου οχήματος.

Το όχημα αυτό φέρεται να ανήκει σε αιρετό δημοτικό παράγοντα, προβεβλημένο και στο άμεσο περιβάλλον του δημάρχου Ηρακλείου. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι το όχημα ήταν και ανασφάλιστο επί τετραμήνου, ενώ το οδηγούσε τρίτο πρόσωπο με συνεπιβάτη συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του οχήματος, δηλαδή του αιρετού παράγοντα του Δήμου Ηρακλείου. Τι έχουμε εδώ; Παραβίαση σημάτων κυκλοφορίας, πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη από ανασφάλιστο όχημα! Ο δημοτικός παράγοντας που φέρεται να έχει στην κατοχή του το όχημα βρίσκεται και στο σχήμα της εκτελεστικής εξουσίας.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοτικός παράγοντας ζήτησε συμβιβασμό και απέστειλε συμφωνητικό προς τον οδηγό να του αποκαταστήσει το όχημα, αρκεί να μην κινηθεί νομικά εναντίον του. Αν ο τραυματισμένος οδηγός δεχτεί τη συμφωνία, τότε χάνει κάθε δικαίωμα αγώγιμης αξίωσης. Λοιπόν η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται, αλλά και να είναι τίμια! Αυτά προς το παρόν από τη Λότζια.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News