Βαρδάκης: Θα παραμείνουμε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο να πιέζουμε τα αρμόδια Υπουργεία

Κρήτη
Βαρδάκης: Θα παραμείνουμε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο να πιέζουμε τα αρμόδια Υπουργεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παρών στην εσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας 'Η ΕΛΠΙΔΑ' με θέμα: "Αποτίμηση ένα έτος μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021", χαιρέτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου

Την εσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας 'Η ΕΛΠΙΔΑ' με θέμα: "Αποτίμηση ένα έτος μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021", χαιρέτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

«Κλείνουμε έναν χρόνο από τον φονικό σεισμό που μας συντάραξε όλους. Ένας χρόνος που για τους ανθρώπους που είδαν τη ζωή τους να συνθλίβεται από τη μια στιγμή στην άλλη, πέρασε γεμάτος αναμονή, αγωνία, ματαίωση, απελπισία.

Υποσχέσεις, κυβερνητικές εξαγγελίες, φωτογραφίες στα ερείπια. Και το αποτέλεσμα; Οι οικίσκοι για κάποιους κινδυνεύουν να γίνουν μόνιμη κατοικία, ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει πάρει ακόμα αποζημίωση οικοσκευής, ελάχιστες επιχειρήσεις πήραν την περίφημη ενίσχυση, οι έλεγχοι και οι καταγραφές των ζημιών προχωράνε με ρυθμούς χελώνας, παγώνοντας τις εργασίες στα πληγέντα κτίρια.

Από την επόμενη κιόλας μέρα του σεισμού έχουμε προχωρήσει σε δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, τηλέφωνα και συναντήσεις με τους αρμόδιους, προσπαθώντας από την πλευρά μας να ασκήσουμε πίεση με όποιο δυνατό μέσο.

Θα παραμείνουμε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο να πιέζουμε τα αρμόδια Υπουργεία, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην περιοχή και οι κάτοικοι να επανέλθουν σε μία φυσιολογική ζωή.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News