default-image

Το ξέσπασμά της οικογένειας Μητρέλου κατά της δημοτικής Αρχής στη σκιά της τραγωδίας με την πτώση δέντρου (vid)

Ηράκλειο
Το ξέσπασμά της οικογένειας Μητρέλου κατά της δημοτικής Αρχής στη σκιά της τραγωδίας με την πτώση δέντρου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικογένεια Μητρέλου, για πρώτη φορά, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές για την απώλεια του πατέρα και συζύγου Παναγιώτη, που έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από την πτώση του δέντρου στη λεωφόρο Δημοκρατίας

Σαράντα δραματικές ημέρες χωρίς τον Παναγιώτη τους. Σαράντα ημέρες με τα ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα και την οικογένεια να αναζητά τα αίτια μιας τραγωδίας που όμοια της δεν έχει καταγραφεί στην Κρήτη.

Η οικογένεια Μητρέλου, για πρώτη φορά, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές για την απώλεια του πατέρα και συζύγου Παναγιώτη, που έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από την πτώση του δέντρου στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Η Σταυρούλα Μητρέλου, αλλά και ο πρωτότοκος γιός της σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι τους περιγράφουν τον Γολγοθά τους, με συγκίνηση και ευδιάκριτη φόρτιση σε κάθε τους κουβέντα. Πώς ο άνθρωπός τους έφυγε με αυτό τον εξωπραγματικό τρόπο. Με δάκρυα στα μάτια θέτουν ερωτήματα, φοβούμενοι ότι δεν θα απαντηθούν ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Το πεύκο ήταν νεκρό και στηριζόταν όρθιο μόνο από τα τσιμέντα

Ο 51χρονος Παναγιώτης περίμενε στο φανάρι στην λεωφόρο Δημοκρατίας. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να καταπλακωθεί από το τεράστιο δέντρο που ξαφνικά και σε μια μέρα με άπνοια έγυρε και έπεσε πάνω στο μηχανάκι του και τον καταπλάκωσε. Σαράντα περίπου ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα, η οικογένεια αδυνατεί να κατανοήσει την ασύλληπτη τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα.

Η ζωή τους αλλάξε και παρά το γεγονός ότι ο θρήνος δεν έχει τέλος, νιώθουν μόνοι σε αυτόν τον Γολγοθά. «Θα φτάσουμε στην δικαίωση, είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην μνήμη του πατέρα μας», τόνισε στην εκπομπή ο γιός του άτυχου άνδρα, Χρήστος Μητρέλος.

«Περιμένουμε το πόρισμα που θα ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας και βεβαίως θα ανοίξει το δρόμο για την απόδοση ευθυνών, εφόσον προκύψουν», τόνισε ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας στον δήμο Ηρακλείου, Μαρίνος Πατακός.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συζήτηση ήρθε στα στα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι αυτή τη στιγμή, κατόπιν ερευνών για το πόρισμα στο δέντρο που κρέμονταν στον αέρα και απλά το κρατούσαν οι τσιμεντώσεις.

Καταπέλτης ήταν όλα όσα είπαν η Σταυρούλα και ο Χρήστος Μητρέλος για τον δήμο Ηρακλείου, με την ένταση να χτυπά κόκκινο ανάμεσα στην οικογένεια και τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας.

Συγκλόνισε ο πρωτότοκος γίος του άτυχου Παναγιώτη Μητρέλου, όταν έδειξε το κράνος που φορούσε ο πατέρας στη μοιραία του πορεία με το δίκυκλο, ενώ αποκάλυψε πως μετά την τραγωδία δέχτηκε πρόταση από τον δήμο Ηρακλείου για εργασία με σύμβαση ορισμένου χρόνου, με τον δήμο να επανέρχεται με πρόταση για εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου, αίτημα στο οποίο ακόμα δεν έχει απαντήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News